Μίλαν: Δεν υπάρχει ακόμα συμφωνία με τον Μενιάν

Μίλαν: Δεν υπάρχει ακόμα συμφωνία με τον Μενιάν
Photo Credits: INTIME

Μίλαν και Μάικ Μενιάν δεν έχουν βρει ακόμα την χρυσή τομή για νέο συμβόλαιο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δύσκολες φαίνεται πως είναι μέχρι τώρα οι διαπραγματεύσεις του Μάικ Μενιάν με την Μίλαν για την ανανέωση του συμβολαίου του Γάλλου κίπερ.

Οι «ροσονέρι» του προσφέρουν νέο πολυετές συμβόλαιο έως το 2028 ή το 2029 με ετήσιες αποδοχές 4,5 εκατ. ευρώ, όμως οι δικές του αξιώσεις δεν «πέφτουν» κάτω από τα 6 εκατ. ευρώ κι έτσι για την ώρα το… χάσμα ανάμεσα στις δύο πλευρές παραμένει «αγεφύρωτο».

Ο Μενιάν έχει συμβόλαιο με την ομάδα του Μιλάνου έως το καλοκαίρι του 2026, ωστόσο η διοίκηση της Μίλαν έχει ήδη αποφασίσει να του βάλει «πωλητήριο» ενόψει του καλοκαιριού, προκειμένου να αναζητήσει άλλη «βασική» επιλογή για τη φανέλα με το Νο1.

Ο Μενιάν αγωνίζεται στη Μίλαν από το 2021, έχοντας καταγράψει συνολικά 105 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Φέτος έχει παίξει σε 35 ματς, έχοντας διατηρήσει ανέπαφη την εστία του σε 10 αγώνες.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X