Θέλει… εκδίκηση ο Πινέδα από τις ΗΠΑ

Θέλει… εκδίκηση ο Πινέδα από τις ΗΠΑ
Photo Credits: INTIME

Ο μέσος της ΑΕΚ σε δηλώσεις του επισήμανε ότι οι νίκες δίνουν δύναμη στη νέα εποχή που έχει μπει η εθνική ομάδα του Μεξικού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με ένα εξαιρετικό γκολ, ο Ορμπελίν Πινέδα «σφράγισε» τη νίκη του Μεξικού επί του Παναμά με 3-0 και έδωσε το σύνθημα για νίκη… εκδίκησης επί των ΗΠΑ, στον τελικό του Concacaf Nations League.

Ο μέσος της ΑΕΚ σε δηλώσεις του επισήμανε ότι οι νίκες δίνουν δύναμη στη νέα εποχή που έχει μπει η εθνική ομάδα του Μεξικού, στηρίζοντας το πλάνο του Χάιμε Λοθάνο.

«Το αποτέλεσμα ήταν μαζί μας, ήταν αυτό για το οποίο δουλεύαμε. Ήταν καταπληκτικά που κερδίσαμε και πήγαμε στον τελικό. Αυτό χτίζεται από τα αποτελέσματα, με τη στήριξη στον Λοθάνο χρειαζόμασταν τη νίκη, παίζοντας με τον καλύτερο τρόπο και τώρα πάμε σε αυτόν τον μεγάλο τελικό με έναν σπουδαίο αντίπαλο», ανέφερε ο Πινέδα στο TUDN, μετά το τέλος του αγώνα.

Την Κυριακή, ξημερώματα Δευτέρας για την Ελλάδα, το Μεξικό θα αντιμετωπίσει τις ΗΠΑ, από τις οποίες είχε χάσει πέρυσι 3-0, σε ματς για το Nations League.

«Πάντα το λέω, ότι πάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε μια σπουδαία εκδίκηση από τις ΗΠΑ. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο και να απολαύσουμε το παιχνίδι», πρόσθεσε.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X