ΒCL: Κόντρα στην κάτοχο Βόννη το Περιστέρι - Με την Μάλαγα ο Προμηθέας

ΒCL: Κόντρα στην κάτοχο Βόννη το Περιστέρι - Με την Μάλαγα ο Προμηθέας
Photo Credits: INTIME

Έγινε η κλήρωση των «8» του BCL. Με την κάτοχο Βόννη το Περιστέρι, κόντρα στην Μάλαγα ο Προμηθέας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όπως έγινε γνωστό από την κλήρωση που έλαβε χώρα στην Ελβετία, ο Προμηθέας θα αντιμετωπίσει την Μάλαγα, ενώ το Περιστέρι θα διασταυρώσει τα ξίφη του με την Βόννη για τα προημιτελικά του Basketball Champions League.

Προμηθέας και Περιστέρι έμαθαν τους αντιπάλους τους για τα προημιτελικά του Basketball Champions League μέσω της κλήρωσης που έλαβε χώρα στην Ελβετία. H oμάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου θα αντιμετωπίσει την Ουνικάχα Μάλαγα, ενώ το σύνολο των Δυτικών Προαστίων θα διασταυρώσει τα ξίφη του με την κάτοχο της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, Βόννη.

Να σημειώσουμε πως και οι δυο ελληνικές ομάδες θα αγωνιστούν με μειονέκτημα έδρας, καθώς τερμάτισαν στη δεύτερη θέση των ομίλων τους στους 16, με το νικητή της σειράς να κρίνεται στις δυο νίκες.

Παράλληλα όπως έγινε γνωστό το Final-4 της διοργάνωσης θα φιλοξενηθεί στο Βελιγράδι και την Stark Arena το διάστημα 26-28 Απριλίου.

Αναλυτικά τα ζευγάρια:

Βόννη – Περιστέρι

Μούρθια – Λούντβιχσμπουργκ

Ουνικάχα Μάλαγα – Προμηθέας

Τενερίφη – Τόφας

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X