Ολυμπιακός: Ο Καρεμπέ στην κριτική επιτροπή του 24ου Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου Ελλάδας

Ολυμπιακός: Ο Καρεμπέ στην κριτική επιτροπή του 24ου Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου Ελλάδας

Ο στρατηγικός σύμβουλος και πρέσβης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κριστιάν Καρεμπέ, είναι στην κριτική επιτροπή του 24ου Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου Ελλάδας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από τις 2 έως τις 10 Απριλίου 2024 θα πραγματοποιηθεί το Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου. Το συγκεκριμένο φεστιβάλ παρουσιάζει και ποδοσφαιρικό ενδιαφέρον.

Ο λόγος; Μεταξύ των προσώπων της κριτικής επιτροπής είναι ο στρατηγικός σύμβουλος και πρέσβης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κριστιάν Καρεμπέ.

Το βιογραφικό του Καρεμπέ, όπως το αναφέρει το Φεστιβάλ:

“Γεννημένος στις 3 Δεκεμβρίου του 1970 στη Νέα Καληδονία, ο Christian Karembeu ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στη Nantes το 1990.

Ως ποδοσφαιριστής ο Christian Karembeu κατέκτησε σημαντικότατους τίτλους μεταξύ των οποίων το γαλλικό Πρωτάθλημα με τη Nantes, 2 Champions League με τη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς και ένα Διηπειρωτικό Κύπελλο. Με τον Ολυμπιακό κατέκτησε 2 πρωταθλήματα Ελλάδας (2002 και 2003). Μεγάλη διάκριση είναι φυσικά, το Παγκόσμιο Κύπελλο που κατέκτησε με την Εθνική Γαλλίας, το 1998. Δύο χρόνια αργότερα πανηγύρισε και Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, με τη Εθνική ομάδα της χώρας του. Το 2001 κατέκτησε με τη Γαλλία το Κύπελλο Συνομοσπονδιών. Έχει αναδειχθεί 2 φορές «Καλύτερος Παίκτης της Χρονιάς» για την περιοχή της Ωκεανίας (1995 και 1998).

Διαβάστε περισσότερα

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X