Ιστορική αλλαγή στην εθνική Γερμανίας: Ολοκληρώνεται η συνεργασία της με την Adidas

Ιστορική αλλαγή στην εθνική Γερμανίας: Ολοκληρώνεται η συνεργασία της με την Adidas
Photo Credits: INTIME

Τέλος εποχής στην εθνική Γερμανίας, η οποία τερματίζει την επί επτά δεκαετίες συνεργασία της με την Adidas, συμφωνώντας με τη Nike

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τέλος εποχής στην εθνική Γερμανίας, με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας να ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με την Adidas!

Οι δύο πλευρές συμπορεύονται εδώ και περισσότερα από 70 χρόνια, χαρίζοντας μας μερικές από τις πιο όμορφες εμφανίσεις των «πάντσερ». Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό, από το 2027 και τουλάχιστον μέχρι το 2034, τιες εθνικές ομάδες της Γερμανίας θα ντύνει η Nike.

«Ανυπομονούμε να δουλέψουμε με τη Nike. Η μελλοντική συνεργασία θα επιτρέπει στην DFB να φέρει εις πέρασες αποστολές των επόμενων δεκαετιών με το βλέμμα στην συμπεριληπτική ανάπτυξη του ποδοσφαίρου στη Γερμανία. Ωστόσο, μέχρι τον Δεκέμβριο του 2026 θα κάνουμε τα πάντα για να επιτύχουμε μαζί με τον συνεργάτη στον οποίο το γερμανικό ποδόσφαιρο χρωστάει πάρα πολλά, για την προσφορά του εδώ και περισσότερες από επτά δεκαετίες», δήλωσε ο πρόεδρος της γερμανικής ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Μπερντ Νόιεντορφ.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X