Premier League: Κίνδυνος για αποβολή Σίτι και Τσέλσι

Premier League: Κίνδυνος για αποβολή Σίτι και Τσέλσι
Photo Credits: INTIME

Η αποβολή των Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι λόγω οικονομικών παραβάσεων είναι ένα πιθανό σενάριο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μαντσεστερ Σίτι και Τσέλσι είναι δύο από τις ομάδες που κινδινεύουν να αποβληθούν από την Premier League λόγω οικονομικων παρατυπιών.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, υπάρχει ήδη σχετική προειδοποίηση της αρμόδιας αρχής προς τους δύο συλλόγους ότι θα αποβληθούν από το πρωτάθλημα εάν κριθούν ένοχοι για παραβίαση των κανόνων του οικονομικού Fair Play.

Ήδη οι «Πολίτες» είναι στο στόχαστρο έρευνας που αφορά πιθανές 115 οικονομικές παραβάσεις και η Ανεξάρτητη Ρυθμιστική Επιτροπή φαίνεται πως είναι αποφασισμένη να… ξεψαχνίσει κάθε σχετική υπόθεση.

Και η Τσέλσι έχει, επίσης, προειδοποιηθεί για πιθανή έρευνα για οικονομικές παρατυπίες που διαπράχθηκαν κατά την περίοδο που ήταν ιδιοκτήτης του συλλόγου ο Ρομάν Αμπράμοβιτς.

Μεταξύ των πιθανών κυρώσεων υπάρχουν πολλές, από πρόστιμα και προειδοποιήσεις μέχρι αποβολή από την Πρέμιερ Λιγκ. Σημειώνεται, όμως, στα ρεπορτάζ ότι το μέγεθος των καταγγελιών εναντίον της Σίτι και της Τσέλσι υποδηλώνει ότι και οι δύο υποθέσεις θα ενταχθούν στην κατηγορία των «σοβαρών κυρώσεων», εάν τελικά αποδειχθούν.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X