Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά προκριματικών Euro 2024 (21/3)

Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά προκριματικών Euro 2024 (21/3)

Έξι ματς για τα προκριματικά του Euro 2024 και στα προγνωστικά μας θα ασχοληθούμε με το Ελλάδα - Καζακστάν και το Πολωνία - Εσθονία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με το Ελλάδα – Καζακστάν και το Πολωνία – Εσθονία θα ασχοληθούμε στα σημερινά μας προγνωστικά για τα προκριματικά του Euro 2024.

Προγνωστικά προκριματικών Euro 2024

Το απόλυτο μετράει η Εθνική στις 3 αναμετρήσεις της με το Καζακστάν.

H Πολωνία συμμετείχε στον 5ο όμιλο των προκριματικών του Euro 2024. Δεν μπόρεσε να τερματίσει με μία από τις δύο πρώτες θέσεις που έδιναν εισιτήριο για την τελική φάση. Με 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και 3 ήττες, μάζεψε 11 βαθμούς και τερμάτισε στην 3η θέση του ομίλου. Στις δύο πρώτες θέσεις τερμάτισαν με 15 βαθμούς η Αλβανία και η Τσεχία. Στις δύο τελευταίες αγωνιστικές έδωσε ισάριθμα παιχνίδια εντός έδρας. Δεν κατάφερε να νικήσει ούτε την Μολδαβία (1-1), ούτε την Τσεχία (1-1). Αυτές οι δύο ισοπαλίες στην έδρα της, της στέρησαν μία θέση στην τελική φάση του Euro. Ο Νταβιντόβιτς τραυματίστηκε στον αστράγαλο, αλλά είναι διαθέσιμος, ενώ ο Σλις άργησε να ενταχθεί στην αποστολή, ταξιδεύοντας από τις ΗΠΑ. Εκτός αποστολής ήδη πριν τον τραυματισμό του είχε μείνει ο Μίλικ (φορ, Γιουβέντους). Έτσι, δεν υπάρχουν σημαντικά προβλήματα και ο Πρόμπιερζ θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Η Εσθονία πήρε το εισιτήριο για τα playoffs του Euro μέσω των αγώνων του Nations League. Βρέθηκε στον 2ο όμιλο της 4ης κατηγορίας και τερμάτισε πρώτη με 4/4 νίκες, αφήνοντας στην 2η θέση την Μάλτα και στην 3η θέση το Σαν Μαρίνο. Στα προκριματικά του Euro, συμμετείχε στον 6ο όμιλο. Τερμάτισε στην τελευταία θέση με μόλις έναν βαθμό. Εκτός αποστολής είχαν ήδη μείνει οι τραυματίες Ζένιοβ (φορ, Φλόρα Ταλίν), Κέιτ (μέσος, Ραπίντ Βουκουρεστίου), Σάπινεν (φορ, ελεύθερος), Μίλερ (μέσος. Μποέμιανς), Τένιστε (αμυντικός, Βέλκο), Σιλάμαα (φορ, Παϊντέ) και Σέιν (μέσος, Ντόρντρεχτ), ενώ τραυματίστηκε και ο Πέετσον (αμυντικός, Λεβάντια Ταλίν), αποχωρώντας από τον αποστολή. Ξανά στις κλήσεις μετά από σχεδόν δύο χρόνια ο πολύπειρος Κλάβαν.

Τι παίζουμε; Ξεκάθαρο φαβορί η Πολωνία, θα πάμε σε combo bet μαζί με το Over 2,5.

Διαβάστε περισσότερα

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X