Πικέ: «Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ήταν σαν δεύτερος πατέρας μου»

Πικέ: «Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ήταν σαν δεύτερος πατέρας μου»
Photo Credits: INTIME

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ο Ζεράρ Πικέ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ζεράρ Πικέ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ο οποίος στο παρελθόν είχε δηλώσει μετανιωμένος που τον άφησε να φύγει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Ήταν σαν δεύτερος πατέρας μου. Εγώ ήμουν 17 χρονών όταν ήρθα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και με βοήθησε πάρα πολύ να προσαρμοστώ στα νέα δεδομένα. Είχα αφήσει πίσω στην Ισπανία την οικογένεια και τους φίλους και προφανώς ήταν πολύ δύσκολο για μένα.

Έπρεπε να μάθω μία νέα γλώσσα, να ζω σε μία νέα πόλη με διαφορετική κουλούρα», είπε αρχικά ο βετεράνος ποδοσφαιριστής και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο παρασκήνιο της επιστροφής του στη Μπαρτσελόνα.

«Όταν έμαθα ότι ενδιαφέρεται η Μπαρτσελόνα για εμένα, μίλησα στον Σερ Άλεξ και του είπα ότι ήταν το όνειρό μου να παίξω εκεί. Ήταν δύσκολο για τον ίδιο, όμως μου έκανε τη χάρη και δεν ζήτησε μεγάλο ποσό για να γίνει η μεταγραφή. Νομίζω ζήτησε μόνο πέντε εκατομμύρια και εν τέλει με άφησε να φύγω».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X