Πινέδα για τους Μεξικανούς παίκτες: «Φοβόμαστε να βγούμε έξω και να χτυπήσουμε πόρτες στην Ευρώπη»

Πινέδα για τους Μεξικανούς παίκτες: «Φοβόμαστε να βγούμε έξω και να χτυπήσουμε πόρτες στην Ευρώπη»
Photo Credits: INTIME

Για τον φόβο των Μεξικανών παικτών να χτυπήσουν πόρτες σε ομάδες της Ευρώπης μίλησε ο άσος της ΑΕΚ, Ορμπελίν Πινέδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην έλλειψη φιλοδοξίας από Μεξικανούς παίκτες να αφήσουν τα πάτρια εδάφη και να χτυπήσουν πόρτες ομάδων στην Ευρώπη μίλησε ο άσος της ΑΕΚ, Ορμπελίν Πινέδα.

Ο Πινέδα που βρίσκεται στην πατρίδα του και προετοιμάζεται με την εθνική του ομάδα για τον ημιτελικό του Concacaf Nations League κόντρα στον Παναμά, αναφέρθηκε στην απουσία συμπατριωτών του από το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

«Ας ενθαρρυνθούν οι παίκτες στο Μεξικό και να μην μένουν μόνο εδώ, μένουμε στάσιμοι έτσι», είπε χαρακτηριστικά ο άσος της ΑΕΚ και πρόσθεσε: «Φοβόμαστε να βγούμε έξω και να χτυπήσουμε πόρτες σε άλλες χώρες. Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν περισσότερους παίκτες, τους πουλάνε φθηνότερα, το να είμαστε στην Ευρώπη μας βοηθάει πολύ και βελτιώνουμε το ποδόσφαιρο μας».

Όσο για το ματς με τον Παναμά, ο Πινέδα έσπευσε να δώσει το σύνθημα.

«Ο Παναμάς είναι μεγάλος αντίπαλος, όλοι φιλοδοξούμε να είμαστε στον τελικό, έχουν βελτιωθεί πολύ και το σημαντικό είναι να μην υποτιμάς καμία ομάδα γιατί μπορεί να σε εκπλήξει όπως έκανε η Ονδούρα σε εμάς. Δεν είναι εύκολη ομάδα, αμύνεται καλά και εκμεταλλεύεται τους χώρους στην αντεπίθεση», είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: sdna.gr

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X