Ελλαδιστάν: Δύο μέτρα και δύο σταθμά...

Ελλαδιστάν: Δύο μέτρα και δύο σταθμά...
Photo Credits: INTIME

Ο Γ. Τσακίρης γράφει για όσα έπραξε το "νούμερο 2" στην Κόρινθο και στην χώρα που πάνε δικαστικά έξι... καπνογόνα, εκείνος κάνει ότι γουστάρει χωρίς πρόβλημα...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έχουν περάσει αρκετά 24ωρα, από την Κυριακή και ξημέρωσε Τετάρτη για να είμαι και απόλυτα συγκεκριμένος, από όσα απίθανα είδαμε και απίστευτα ακούσαμε, στο ματς της Κορίνθου με τον Παναργειακό (εννοείται πριν από την έναρξη της αναμέτρησης) και ακόμη δεν έχει γίνει τίποτα! Απίστευτο αλλά πέρα για πέρα ελληνικό. Είδαμε έναν άνθρωπο να συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο που το έκανε ο Αλέξης Κούγιας, ακούσαμε λόγια από το “νούμερο 2 του Ολυμπιακού” (όπως ο ίδιος είχε πρόσφατα δηλώσει) και όμως δεν έχει προκύψει κανένα απολύτως ζήτημα, αν και η συντριπτική πλειοψηφία των ΜΜΕ έγραψαν και ανέδειξαν το θέμα (επιτέλους).

Εδώ επιτρέψτε μου να κάνω μια …παρένθεση: αλήθεια οι μυαλοπώληδες πού χάθηκαν ρε;;; Τα αγόρια που πουλάνε τον εαυτό τους και το ονοματεπώνυμό τους σε εφημερίδες, site, τηλεοράσεις, ραδιόφωνα, ως δήθεν αντικειμενικοί και καταγγελτικοί, που στο διάολο πήγαν ρε; Εξαφανίστηκαν; Άνοιξε η Γη και τους κατάπιε; Όλα τέλος πάντων τα κλισέ… Αυτοί που με δάχτυλο δείχνουν όταν πρέπει κάποιον που είναι εύκολος στόχος, τα βάζουν με πρόσωπα που μοιάζουν ευάλωτα και στο χώρο των ΜΜΕ μη αποδεκτά, για το γεγονός αυτό, ή πιο σωστά για ένα ακόμη τέτοιο επεισόδιο από το ίδιο πρόσωπο, σε περίοδο που δεν υπάρχει και τρελή ειδησεογραφία!

Εθιμοτυπικά αναφέρω τα παραπάνω, για να μη θεωρούν ότι πετάμε …χαρταετό, τους βλέπουμε, όπως και ρητορικά τα ερωτήματα που θέτω… Λοιπόν είδαμε και ακούσαμε όλα όσα εξωφρενικά έγιναν και ειπώθηκαν. Κανείς δεν έκανε το παραμικρό. Δεν λέω καν ότι αποκλειστικά η ευθύνη είναι του Κούγια, αυτό ο καθένας μπορεί να το διαπιστώσει και να βγάλει τα συμπεράσματά του, ωστόσο όχι ότι δεν έχει γίνει κάτι και μάλιστα αρκετά σοβαρό για να προκληθούν κλήσεις Εισαγγελέα και εννοείται έστω τη σύλληψη των πρωταγωνιστών των όσων είδαμε και ακούσαμε.

Κι όμως στην Λαμία έγιναν συλλήψεις για 6 καπνογόνα! Ελλαδιστάν: Δύο μέτρα και δύο σταθμά...

Αλλά εδώ είναι Ελλαδιστάν και το γνωρίζει καλά ο “νούμερο 2”! Εδώ μετράει πόσο μεγάλο …δόντι μπορεί να έχει ο καθένας και έτσι επιβάλλει κάθε ένας από και σαν αυτούς το: δύο μέτρα και δύο σταθμά! Δεν έχει περάσει ούτε μήνας, βασικά ούτε δύο εβδομάδες καλά-καλά, από την αναμέτρηση της ΑΕΚ στην Λαμία όπου για έξι καπνογόνα η ΕΛ.ΑΣ έκανε 40 προσαγωγές και έξι συλλήψεις οπαδών μας, συνανθρώπων μας, των παιδιών μας (θα μπορούσε) και αν δεν ήταν η έδρα αυτή που έπρεπε θα τα στιγμάτιζε για μια ζωή. Και οι οικογένειές τους θα ταλαιπωρούνταν, θα βασανίζονταν, για τα παιδιά τους.

Αλλά για όλα αυτά τα φρικαλέα που είδε όλη η Ελλάδα, το ντου σε αντιπάλους παράγοντες, η συμπεριφορά σε αστυνομικό, όλα όσα επί σειρά ετών δηλαδή έχει κάνει, διότι αυτά ήταν τα πλέον πρόσφατα, δεν τρέχει τίποτα για κανένα σε τούτη τη χώρα. Ειλικρινά από την ΕΛ.ΑΣ δεν αισθάνονται ντροπή να βλέπουν τέτοια συμπεριφορά σε συνάδελφό τους; Λίγο έστω; Από την Δικαιοσύνη;;; Αφήστε που δεν αναφέρομαι καν στο παρασκήνιο της υπόθεσης που θέλει να έπεσαν και τηλέφωνα προς τα υψηλά κλιμάκια της κυβέρνησης για να γίνουν τα… δέοντα με το όργανο που τόλμησε να κάνει τη δουλειά του (αν και δεν προχώρησε σε σύλληψη του υπεύθυνου για όλο αυτό το μπάχαλο), δεν κάνω ειδική και μεγάλη αναφορά διότι αυτά δεν αποδεικνύονται και άρα δεν μπορώ να τα ασπαστώ και να γράψω ότι συνέβησαν, δεν το γνωρίζω και δεν τα υιοθετώ!

Όμως στ’ αλήθεια τι να περιμένει κανείς σε τούτο τον τόπο όπου γίνεται επιχείρηση συγκάλυψης ολόκληρης δολοφονίας 57 ανθρώπων από το ίδιο το κράτος! Αυτά που καθημερινά βλέπουμε, ακούμε και καταλαβαίνουμε μας υποχρεώνουν να εμπεδώσουμε ότι δεν υπάρχει κράτος και ο δυνατός είναι απλά το απόλυτο κουμάντο. Εδώ παιδοβιαστές βρίσκουν δικαίωση και άλλοι όπως ο Μίχος προτείνεται να μείνουν ελεύθεροι από αυτούς που οφείλουν να τον στείλουν όσο πιο μέσα γίνεται, για όσο περισσότερο του πρέπει! Κι εγώ (και όλοι μας) ψάχνουμε και περιμένουμε τι θα γίνει (και γιατί δεν γίνεται κάτι) για το “νούμερο 2”! Κάτι που άλλωστε δεν αλλάζει από οποιαδήποτε κυβέρνηση ειδικά με το συγκεκριμένο πρόσωπο.

Αλλά πρέπει να γνωρίζουν πάντα και όλοι πως αργά, ή γρήγορα, χωρίς Δικαιοσύνη δεν υπάρχει ειρήνη…

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X