Τραγωδία στην Ιταλία: Έφυγε από την ζωή ο γενικός διευθυντής της Φιορεντίνα, Τζουζέπε Μπαρόνε

Τραγωδία στην Ιταλία: Έφυγε από την ζωή ο γενικός διευθυντής της Φιορεντίνα, Τζουζέπε Μπαρόνε
Photo Credits: INTIME

Ο Τζουζέπε Μπαρόνε έφυγε σε ηλικία 58 ετών από τη ζωή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο πένθος βυθίστηκε η Φιορεντίνα, αλλά και το ιταλικό ποδόσφαιρο.

Ο γενικός διευθυντής της Φιορεντίνα, Τζουζέπε Μπαρόνε, έφυγε από την ζωή μετά το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη στο πούλμαν όταν η ομάδα του βρισκόταν καθοδόν για το παιχνίδι με την Αταλάντα, το ο οποίο αναβλήθηκε.

Η ανακοίνωση της Φιορεντίνα:

Με βαθιά και απέραντη θλίψη, η Φιορεντίνα χάνει σήμερα το σημείο αναφοράς της, μια φιγούρα που σημάδεψε την πρόσφατη ιστορία του συλλόγου και που δεν θα ξεχαστεί ποτέ. Ο Γενικός Διευθυντής Τζουζέπε Μπαρόνε, μετά την ασθένεια που σημειώθηκε την Κυριακή, άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο «San Raffaele» του Μιλάνου.

Ο Ρόκο Κομίσο και η οικογένειά του, οι Ντανιέλε Πραντέ, Νικολάς Μπουρντίσο, Αλεσάντρο Φεράρι, Βιντσέντσο Ιταλιάνο, Κριστιάνο Μπιράγκι και όλη η Φιορεντίνα νιώθουν βαθιά λυπημένοι για την τρομερή απώλεια ενός ανθρώπου που πρόσφερε τον μεγάλο του επαγγελματισμό, την καρδιά του και το πάθος του για αυτά τα χρώματα, ενός φίλου. Διαθέσιμος και πάντα ανοιχτός ανά πάσα στιγμή, τόσο στις πιο χαρούμενες όσο και στις πιο δύσκολες.

Όλος ο κόσμος των βιόλα αγκαλιάζει με μια συγκινημένη αγκαλιά με τη σύζυγό του Καμίλα, τα παιδιά του και ολόκληρη την οικογένεια του Μπαρόνε αυτή την περίοδο της τεράστιας απελπισίας.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X