Τεν Χαγκ: «Έχουμε ομάδα για το μέλλον, παίκτες όπως Ντιαλό και ο Γκαρνάτσο είναι εξαιρετικοί»

Τεν Χαγκ: «Έχουμε ομάδα για το μέλλον, παίκτες όπως Ντιαλό και ο Γκαρνάτσο είναι εξαιρετικοί»
Photo Credits: INTIME

Όσα είπε ο Τεν Χάγκ μετά την νίκη της ομάδας του κόντρα στην Λίβερπουλ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε ένα απίθανο παιχνίδι η Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ με γκολ του Ντιαλό, στην τελευταία φάση του παιχνιδιού, υπέταξε την Λίβερπουλ (4-3) και «πέταξε» για τους «4» του FA Cup.

Αμέσως μετά το ματς ο Έρικ Τεν Χαγκ αποθέωσε τους παίκτες του, κυρίως τους νεαρούς Ντιαλό και Γκαρνάτσο, αναφέροντας πως οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν ομάδα για το μέλλον.

Αναλυτικά όσα είπε ο Έρικ Τεν Χάγκ:

«Το πρώτο ημίωρο ήταν το καλύτερο μας τη φετινή σεζόν. Λειτουργήσαμε σαν ομάδα αλλά είχαμε κενά ανάμεσα στις γραμμές και δεν μπορούμε να επιτρέψουμε κάτι τέτοιο απέναντι σε μια από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Σε εκείνο το σημείο έπαιξαν καλύτερα.

Μετά κάναμε αλλαγές, πήραμε ρίσκα και οι παίκτες ήταν υπέροχοι. Η συμπεριφορά ήταν εξαιρετική, σημαντικός παράγοντας για να νικήσουμε. Έχουμε μια ομάδα για το μέλλον. Έρχονται παίκτες που τα πάνε εξαιρετικά όπως ο Ντιαλό και ο Γκαρνάτσο»

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X