ΑΕΚ: Στη Ρώμη για το «TransferRoom» οι Άλβες και Κουχάρσκι

ΑΕΚ: Στη Ρώμη για το «TransferRoom» οι Άλβες και Κουχάρσκι
Photo Credits: INTIME

Εκπροσωπείται και φέτος στο «TransferRoom» η ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην Ιταλία και πιο συγκεκριμένα στη Ρώμη βρίσκονται οι Μπρούνο Άλβες και Ράντοσλαβ Κουχάρσκι, ώστε να εκπροσωπήσουν την ΑΕΚ στο «TransferRoom».

Οι Μπρούνο Άλβες και Ράντοσλαβ Κουχάρσκι «πέταξαν» για την ιταλική πρωτεύουσα και εκπροσωπούν την Ένωση στα meetings του “TransferRoom” που έκαναν…σέντρα την Δευτέρα (18/3) και ολοκληρώνονται την Τετάρτη (20/3).

Εκτός από τον Sport Director και τον τεχνικό διευθυντή των «κιτρινόμαυρων» το παρών δίνουν περισσότερες από 400 ομάδες και πάνω από 100 ατζέντηδες.

Να θυμίσουμε πως το «TransferRoom» αποτελεί μια διαδικτυακή συνδρομητική πλατφόρμα που παρουσιάζει ανά πάσα ώρα και στιγμή στους συλλόγους τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι διαθέσιμοι για μεταγραφή (ή για δανεισμό) και συμβάλλει τα μέγιστα στην απευθείας επικοινωνία μεταξύ των ομάδων.

Πάνω από 650 σύλλογοι χρησιμοποιούν την πλατφόρμα, μεταξύ των οποίων ομάδες της ποδοσφαιρικής ελίτ της Ευρώπης (Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο Μαδρίτης, Σεβίλλη, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτι, Τσέλσι, Γιουβέντους, Ιντερ, Μίλαν, Μονακό κ.α.)

Για τους μεγαλύτερους συλλόγους, χρησιμοποιείται κυρίως για να βρίσκουν εύκολα συλλόγους να παραχωρούν τους ποδοσφαιριστές.

Οι ομάδες που κλείνουν συμμετοχή στα φόρουμ του «TransferRoom», δηλώνουν ποιους συλλόγους επιθυμούν να συναντήσουν στα τραπέζια που δημιουργούνται.

Εκεί διεξάγονται συνομιλίες διάρκειας 15-18 λεπτών μεταξύ εκπροσώπων των κλαμπ, στις οποίες ανταλλάσσονται λεπτομέρειες και ξεκαθαρίζονται οι προθέσεις για παίκτες, είτε προς πώληση, είτε προς αγορά, ή για πιθανές άλλες συνεργασίες μεταξύ δύο συλλόγων.

Στην προκειμένη περίπτωση οι απεσταλμένοι της ΑΕΚ στη Ρώμη θα έχουν ασφαλώς την ευκαιρία για χρήσιμες συζητήσεις με φόντο το μεταγραφικό…γήπεδο του επόμενου καλοκαιριού.

Πηγή: SDNA

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X