Ινφαντίνο: «Οι δράστες να λογοδοτήσουν»

Ινφαντίνο: «Οι δράστες να λογοδοτήσουν»
Photo Credits: INTIME

Όσα είπε ο Ινφαντίνο για τα επεισόδια στην Τουρκία στο παιχνίδι της Τραμπζονσόρ κόντρα στην Φενέρμπαχτσε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Tα επεισόδια στην Τουρκία, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα της Τραμπζοσπάρ με τη Φενέρμπαχτσε (2-3), αντίπαλο του Ολυμπιακού στα προημιτελικά του Conference League, υποχρέωσαν τον πρόεδρο της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, να παρέμβει.

«Η βία που παρατηρήθηκε μετά τον αγώνα της τουρκικής Süper Lig μεταξύ της Τραμπζονσπόρ και της Φενέρμπαχτσε είναι απολύτως απαράδεκτη, εντός ή εκτός γηπέδου. Δεν έχει θέση στο άθλημα ή την κοινωνία μας.

Το έχω ξαναπεί και θα το ξαναπώ: στο ποδόσφαιρο, όλοι οι παίκτες πρέπει να είναι ασφαλείς για να παίξουν το παιχνίδι που φέρνει χαρά σε τόσους πολλούς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Καλώ τις αρμόδιες αρχές να διασφαλίσουν ότι αυτό γίνεται σεβαστό σε όλα τα επίπεδα και οι δράστες των συγκλονιστικών γεγονότων στην Τραπεζούντα να λογοδοτήσουν για τις πράξεις τους» ανέφερε σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος της FIFA

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X