Αυτή θα είναι η αμοιβή του Μανόλο Χιμένεθ στην Σέρο Πορτένιο

Αυτή θα είναι η αμοιβή του Μανόλο Χιμένεθ στην Σέρο Πορτένιο
Photo Credits: INTIME

Αυτά είναι τα χρήματα που θα λαμβάνει ετησίως ο Μανόλο Χιμένεθ από την Σέρο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τους οικονομικούς όρους της συμφωνίας του Μανόλο Χιμένεθ με τη Σέρο Πορτένιο αποκάλυψαν την Κυριακή (17/3) τα μέσα ενημέρωσης στην Παραγουάη.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα ένα-ένα… Κατ’ αρχήν ο Χιμένεθ ήταν ένας από τους τρεις υποψήφιους για τον πάγκο της ομάδας. Ήταν μαζί με τον Αργεντινό, Αριέλ Χολάν και τον Βραζιλιάνο, Μάνο Μενέζες οι τρεις «φιναλίστ» της θέσης. Και εν τέλει η διοίκηση της Σέρο κατέληξε στον Ανδαλουσιάνο προπονητή που γνωρίζει αρκετά καλά το περιβάλλον της ομάδαςμ, με δεδομένο πως εργαζόταν εκεί ως σύμβουλος στα κλιμάκια της Ciclón.

Τώρα σε ό,τι αφορά τις αποδοχές του, αυτές σύμφωνα με το ρεπορτάζ θα ανέρχονται στα 600.000 δολάρια τον χρόνο, ενώ ταυτόχρονα ο Χιμένεθ θα δώσει και 50.000 δολάρια στον συνεργάτη που θα έχει και αυτός θα είναι αυτός που θα αποφασίσει ποιον θέλει βοηθό.

Να σημειωθεί πως ο Χιμένεθ θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με την Σέρο την Καθαρά Δευτέρα και αναμένεται σ’ αυτη΄να υπάρχει κόσμος που έχει ενθουσιαστεί με την πρόσληψη του θεωρώντας πως είναι ο προπονητής που μπορεί να επαναφέρει την ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X