Τεν Χαγκ: «Ο Ράσφορντ δε θα πωληθεί το καλοκαίρι»

Ράσφορντ: Χάλασαν οι σχέσεις του με τον Τεν Χαγκ μετά το... μεθύσι του στο Μπέλφαστ
Photo Credits: INTIME

Ο Έρικ Τεν Χαγκ λέει ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει καμία πρόθεση να πουλήσει τον Μάρκους Ράσφορντ αυτό το καλοκαίρι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μάρκους Ράσφορντ υπέγραψε νέο πενταετές συμβόλαιο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αφού πέτυχε 30 γκολ την περασμένη σεζόν, αλλά φέτος έχει σκοράρει μόνο επτά φορές σε μια κακή σεζόν για όλους όσοι συνδέονται με τον σύλλογο.

Ο Άγγος επιθετικός συνδέθηκε με την Παρί Σεν Ζερμέν και πάλι αυτή την εβδομάδα, κάτι που θα μπορούσε να προσφέρει στους «Κόκκινους Διαβόλους» ένα τεράστιο απροσδόκητο κέρδος, ομως ο προπονητής της ομάδας Έρικ Τεν Χαγκ είναι ανένδοτος, ότι τα οικονομικά οφέλη αντισταθμίζονται από τη σημασία του παίκτη για το μέλλον.

«Δεν τον υπογράψαμε ξανά την περασμένη σεζόν για [πέντε] χρόνια με την πρόθεση να τον πουλήσουμε, όχι», είπε ο Τεν Χαγκ. «Θα πρέπει να είναι μέρος αυτού του project, έτσι δεν είναι ένα θέμα για το οποίο μιλάμε».

Ο Ολλανδός τεχνικός μίλησε πριν από τον προημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας με τη Λίβερπουλ (17/03), ένα παιχνίδι που μπορεί να είναι καθοριστικό για το δικό του μέλλον στην ομάδα.

Η λαβωμένη από τραυματισμούς Γιουνάιτεντ πέρασε μια δύσκολη σεζόν και χρειάζεται νίκη για να κρατήσει ζωντανή την τελευταία της ελπίδα για ένα τρόπαιο. Είναι έκτη στην Premier League και έχει δύσκολο έργο για να πάρει το εισιτήριο για το Champions League, λλά ο Τεν Χαγκ ελπίζει ότι η Κυριακή μπορεί να λειτουργήσει ως καταλύτης για να μεταμορφώσει τη σεζόν. «Στην πραγματικότητα, δεν καταφέραμε ποτέ να κάνουμε comeback μέχρι τώρα», είπε ο Τεν Χαγκ. «Είχαμε τις ευκαιρίες μας, αλλά τις χάσαμε. Την Κυριακή έχουμε άλλη μια καλή ευκαιρία να πάρουμε το μομέντουμ».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X