Indian Wells: Στον τελικό η ατσάλινη Σάκκαρη!

Indian Wells: Στον τελικό η ατσάλινη Σάκκαρη!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πέρασε πολύ δύσκολες στιγμές κόντρα στην Κόκο Γκοφ η Μαρία Σάκκαρη, αλλά είχε τεράστια ψυχικά αποθέματα και έκλεισε θέση στον τελικό του Indian Wells για δεύτερη φορά στην καριέρα της.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια είδε τη νεαρή Αμερικανίδα (Νο.3) να κάνει μεγάλη αντεπίθεση από… το χείλος του γκρεμού, όμως δεν έχασε την ψυχραιμία της και καθάρισε το ματς με 6-4, 6-7(5), 6-2 σε 2 ώρες και 41 λεπτά με μεγάλο τένις στο φινάλε.

Θα διεκδικήσει την Κυριακή (17/3, 20.00) τον τίτλο κόντρα στην Ίγκα Σβιόντεκ, την κορυφαία τενίστρια στον κόσμο, που την είχε νικήσει το 2022 στην πρώτη της παρουσία στον τελικό της Καλιφόρνια!

Είναι ο τέταρτος WTA 1000 τελικός της, ο δέκατος συνολικά στην καριέρα της και φιλοδοξεί να σηκώσει το τρίτο τρόπαιό της. Απέναντί της θα βρει μια… σχεδόν ανίκητη αντίπαλο, όμως φαίνεται ότι αυτές τις μέρες είναι ικανή για όλα!

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X