Η Τσέλσι θέλει Γιόρο για τη θέση του Τιάγκο Σίλβα

Η Τσέλσι θέλει Γιόρο για τη θέση του Τιάγκο Σίλβα
Photo Credits: INTIME

Η Τσέλσι κοιτάει Γιόρο για αντί - Τιάγκο Σίλβα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τιάγκο Σίλβα, στα 38 πλέον χρόνια του, βρίσκεται κοντά στο τέλος της σπουδαίας καριέρας του. Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός θέλει να τελειώσει τη διαδρομή του στα γήπεδα στην πατρίδα του με τη φανέλα της Φλουμινένσε, της ομάδας που το 2006 τον ανέδειξε.

Το συμβόλαιο του με την Τσέλσι, λήγει το προσεχές καλοκαίρι, το διοικητικό συμβούλιο του λονδρέζικου συλλόγου δεν πρόκειται να τού προτείνει την επέκταση του και ο Σίλβα θα φύγει στο τέλος της σεζόν για να ενταχθεί στη Φλουμινένσε, ώστε ν’ αποσυρθεί από τα γήπεδα με τη φανέλα της πρώτης του επαγγελματικής ομάδας.

Για τη θέση του Σίλβα η ομάδα του Λονδίνου εξέταζε την περίπτωση του Γάλλου νεαρού στόπερ, Λένι Γιόρο, ο οποίος όμως διεκδικείται από Ρεάλ Μαδρίτης, Παρί Σεν Ζερμέν και Μπάγερν Μονάχου.

Ο 18χρονος άσος εντυπωσιάζει τη φετινή σεζόν στη Ligue 1, έχοντας σε 23 αγώνες πετύχει και δύο γκολ. Ο Γιόρο άλλαξε ατζέντη και συνεργάζεται πλέον με τον διάσημο Πορτογάλο μάνατζερ, Ζοάο Μέντες, ο οποίος θα κάνει τις επαφές με όλες τις ενδιαφερόμενες ομάδες.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X