Πλέι οφ Super League: Προς αναβολή το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός!

Πλέι οφ Super League: Προς αναβολή το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός!
Photo Credits: INTIME

Από τη στιγμή μάλιστα που έχουν προκριθεί στους "8" ευρωπαϊκής διοργάνωσης, δικαιούνται βάσει ΚΑΠ να ζητήσουν και αναβολή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε αναβολή θα οδηγηθεί όπως όλα δείχνουν το ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, μετά την πρόκρισή τους στα προημιτελικά του Conference League.

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός συνεχίζουν την ευρωπαϊκή τους περιπέτεια, παίρνοντας δύο μεγάλες προκρίσεις επί Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Μακάμπι Τ.Α. αντίστοιχα, με τις Κλαμπ Μπριζ και Φενέρμπαχτσε να τους περιμένουν στα προημιτελικά.

Από τη στιγμή μάλιστα που έχουν προκριθεί στους “8” ευρωπαϊκής διοργάνωσης, δικαιούνται βάσει ΚΑΠ να ζητήσουν και αναβολή ενόψει των ευρωπαϊκών τους υποχρεώσεων.

Το άρθρο 22 του ΚΑΠ, που αναφέρει τη σχετική διάταξη, δεν διευκρινίζει ακριβώς για ποιο (ή ποια) παιχνίδια μπορούν να αιτηθούν αναβολή, θεωρείται δεδομένο ωστόσο πως ένας από τους δύο ή και οι δύο θα ζητήσουν να αναβληθεί το μεταξύ τους ντέρμπι για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ, στις 14 Απριλίου.

Κι αυτό γιατί τρεις ημέρες νωρίτερα (11/4) θα έχουν δώσει τον πρώτο προημιτελικό του Conference League ενώ θα ακολουθεί “καπάκι” η ρεβάνς, στις 18 Απριλίου.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X