ΕΠΟ: Μίλησε με Μάνταλο, Μπακασέτα και Τζαβέλλα ο Μπαλτάκος ενόψει των αγώνων της Εθνικής

ΕΠΟ: Μίλησε με Μάνταλο, Μπακασέτα και Τζαβέλλα ο Μπαλτάκος ενόψει των αγώνων της Εθνικής
Photo Credits: INTIME

Συνάντηση με τους αρχηγούς της Εθνικής, Τάσο Μπακασέτα, Πέτρο Μάνταλο και Γιώργο Τζαβέλλα, είχε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τάκης Μπαλτάκος τα είπε με τους αρχηγούς της Εθνικής.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ συναντήθηκε με τους Τάσο Μπακασέτα, Πέτρο Μάνταλο και Γιώργο Τζαβέλλα στα γραφεία της Ομοσπονδίας, παρουσία του τεχνικού διευθυντή των Εθνικών Ομάδων, Κώστα Κωνσταντινίδη.

Ο λόγος του ραντεβού ήταν να γίνει συζήτηση για όλα τα θέματα, τα οποία αφορούν την Εθνική Ομάδα, ιδιαιτέρως λόγω των υποχρεώσεων της γαλανόλευκης στα playoffs με στόχο την πρόκριση στα τελικά του Euro 2024. Η κουβέντα έγινε σε πνεύμα σύμπνοιας, και αγαστής συνεργασίας, όπως ενημερώνει η ΕΠΟ. Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες έγινε κουβέντα για το πριμ πρόκρισης στα τελικά της διοργάνωσης.

Επιπλέον, έγινε γνωστό -άσχετα με τη συνάντηση- ότι η Ελλάδα θα προπονείται στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας για το ματς με το Καζακστάν για τα playoffs του Euro 2024.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X