Πουλάει τον Στέρλινγκ για να πάρει Μουσιάλα η Τσέλσι

Πουλάει τον Στέρλινγκ για να πάρει Μουσιάλα η Τσέλσι
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μπάγερν Μονάχου μπορεί να μη συζητά την παραχώρηση του Τζαμάλ Μουσιάλα και να ελπίζει πως ο διεθνής Γερμανός άσος το επόμενο διάστημα θα βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο, επεκτείνοντας κατά ένα χρόνο τη συνεργασία του έως το καλοκαίρι του 2027, με ρήτρα εξαγοράς στα 300 εκατ. ευρώ, αλλά οι εξελίξεις στο θέμα δεν είναι θετικές για τους Βαυαρούς.

Σύμφωνα με γερμανικά ΜΜΕ οι δύο πλευρές έχουν διαφωνίες για την επέκταση του συμβολαίου του, με τον Μουσιάλα ν’ απορρίπτει την πρώτη πρόταση των Βαυαρών, ζητώντας μεγαλύτερες αποδοχές, με τη διοίκηση να δείχνει αρνητική στις απαιτήσεις του.

Ο 21χρονος Γερμανός διεθνής επιθετικός πραγματοποιεί και φέτος εντυπωσιακές εμφανίσεις και είναι στη λίστα μεγάλων αγγλικών ομάδων (Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ), οι οποίες είναι έτοιμες να προσφέρουν κοντά στα 100 εκατ. ευρώ για να πάρουν τα δικαιώματα του.

Μάλιστα σύμφωνα με την αγγλική εφημερίδα «Daily Mail» η διοίκηση της ομάδας του Λονδίνου έχει αποφασίσει να πουλήσει το καλοκαίρι τον Ραχίμ Στέρλινγκ σε ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, αντί 50 εκατ. ευρώ, για να «χρηματοδοτήσει» την απόκτηση του Μουσιάλα από την πρωταθλήτρια Γερμανίας!

Πάντως αντί για απόκτηση, πιο ακριβές είναι να γίνεται λόγος για επιστροφή του Μουσιάλα στο «Στάμφορντ Μπριτζ», καθώς αναδείχθηκε στις ακαδημίες της Τσέλσι και η Μπάγερν Μονάχου τον αγόρασε από τους «μπλε» το 2019 σε ηλικία 16 ετών αντί μόλις 200 χιλιάδων ευρώ!

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X