Σταύρος Μαυρίδης: «Μπήκα σε ψυχιατρείο αλλά βγήκα από την κόλαση του αλκοόλ» (VIDEO)

Σταύρος Μαυρίδης: «Μπήκα σε ψυχιατρείο αλλά βγήκα από την κόλαση του αλκοόλ» (VIDEO)

Εμφανώς συγκινημένος εμφανίστηκε ο Σταύρος Μαυρίδης στην κάμερα του Alpha, μιλώντας για τον εθισμό του στο αλκοόλ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εμφανώς συγκινημένος εμφανίστηκε ο Σταύρος Μαυρίδης στην κάμερα του Alpha, μιλώντας για τον εθισμό του στο αλκοόλ, την εισαγωγή του σε ψυχιατρείο αλλά και τη στήριξη του ηθοποιού Σπύρου Μπιμπίλα.

Ο γνωστός ηθοποιός άνοιξε την καρδιά του μιλώντας για την εξαιρετικά δύσκολη περίοδο της ζωής του κατά την οποία η ανεργία τον οδήγησε στον εθισμό με το αλκοόλ και στην ψυχιατρική κλινική.

Ο Σταύρος Μαυρίδης με δάκρυα στα μάτια είπε: «Έχω να βγω στην τηλεόραση περίπου 4 χρόνια. Ήταν εισαγγελική παρέμβαση η εισαγωγή μου στο ψυχιατρείο, η οποία κράτησε 40 ημέρες. Η πίστη μου στον Θεό μου έδωσε τη δύναμη να σταθώ και πάλι στα πόδια μου.

Ο Θεός έκανε θαύμα και με έβγαλε από την κόλαση του αλκοόλ μετά το ψυχιατρείο. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο, γιατί με αγάπησε και με στήριξε. Από δω και πέρα θα δείξω ποιος πραγματικά είμαι».

Διαβάστε περισσότερα

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X