Απόλλων Λεμεσού: «Το φιλικό με την ΑΕΚ δυναμώνει τις σχέσεις μας ποδοσφαιρικά και εθνικά»

Απόλλων Λεμεσού: «Το φιλικό με την ΑΕΚ δυναμώνει τις σχέσεις μας ποδοσφαιρικά και εθνικά»
Photo Credits: INTIME

Με τον Γιώργο Σαββίδη να δίνει το παρών, ολοκληρώθηκε σήμερα η διάσκεψη Τύπου για το επερχόμενο φιλικό της ΑΕΚ με τον Απόλλων Λεμεσού (20/03, 19:00)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το πρωί της Πέμπτης (14/03) πραγματοποιήθηκε η δημοσιογραφική διάσκεψη ενόψει του φιλικού αγώνα εορτασμών 70 και 100 χρόνων από τη μέρα ίδρυσης των Απόλλων και ΑΕΚ, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για την Τετάρτη (20/03, 19:00).

Παρόντες στην διάσκεψη ο Πρόεδρος Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών των «κυανόλευκων», Άγγελος Τσολάκης, και ο πρώην Αρχηγός της ΑΕΚ, Γιώργος Σαββίδης, αλλά και το μέλος του Δ.Σ. της ποδοσφαιρικής εταιρείας του Απόλλωνα, Σωκράτης Έλληνας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Σαββίδης: «Σας ευχαριστώ για την πρόσκληση. Τέτοια παιχνίδια στέλνουν μήνυμα αθλητισμού, φιλικός αγώνας για τα γενέθλια των ομάδων που έχουν τη δική τους ιστορία. Εκτός από τη χαρά που παίρνει κάποιος από το ποδοσφαιρικό παιχνίδι, είμαι σίγουρος ότι είναι ένα παιχνίδι που θα απολαύσει ο κόσμος. Δύο σύλλογοι που συνδέονται, είμαστε όλοι Έλληνες».

Έλληνας: «Να καλωσορίσω τον Σαββίδη και τον Τσολάκη, δύο θρύλοι που έχουν τιμήσει τις φανέλες που έχουν φορέσει. Δύο σύλλογοι που συνδέονται. Η ΑΕΚ πέρασε πέτρινα χρόνια και προσφυγιά. Όσοι θα παρακολουθήσουν τον αγώνα να το χαρούν όσο και εμείς που το διοργανώνουμε».

Τσολάκης: «Ευχαριστώ την Εταιρεία που βρίσκομαι στο πάνελ. Ήμασταν συμπαίκτες στην Εθνική πριν πολλά χρόνια, ήμασταν και στο ίδιο δωμάτιο Γιώργο, στοπ παιχνίδι με την Ιταλία. Ένας παίκτης με ήθος, δεν προκάλεσε ποτέ κανένα και είναι σημαία για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές. Ένα παιχνίδι και μια γιορτή για τον Απόλλωνα και τη Λεμεσό, είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος θα τιμήσει τον Απόλλωνα και την ΑΕΚ. Είμαστε περήφανοι και αυτό το φιλικό είναι ό,τι καλύτερο μπορούσε να γίνει. Ευελπιστούμε στο μέλλον να ακολουθήσει και φιλικός αγώνας παλαιμάχων μεταξύ ΑΕΚ και Απόλλωνα».

Πηγή: Αpollon.com

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X