Ιντερ: Ανανέωσε τον Λαουτάρο Μαρτίνεζ

Ιντερ: Ανανέωσε τον Λαουτάρο Μαρτίνεζ
Photo Credits: INTIME

Ο Λαουτάρο Μαρτίνεζ ήταν ο μοιράιος χθες στον αποκλεισμό της Ιντερ και η Ιντερ σήμερα ολοκληρώνει την ανανέωση του συμβολαίου του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H Ιντερ συμφώνησε με τον Λαουτάρο Μαρτίνεζ για την ανανεώση του συμβολαίου του, όπως επιβεβαίωσε ο αντζέντης του Αργεντίνου.

Το τρέχον συμβόλαιο του Αργεντινού λήγει το καλοκαίρι του 2026 και η διοίκηση των «νερατζούρι» κινήθηκε γρήγορα για να «δέσει» τον 26χρονο φορ. Ο μεγάλος σταρ της πρωτοπόρου της Serie A είναι βασική επιλογή του Σιμόνε Ιντζάγκι για την επιθετική γραμμή και δεν θα παραχωρηθεί, παρά την έντονη φημολογία για ενδιαφέρον από ομάδες της Αγγλίας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Gazzetta dello Sport», οι δύο πλευρές συναντήθηκαν προχθές σε ξενοδοχείο στη Μαδρίτη, πριν από το ματς με την Ατλέτικο για το Champions League και συμφώνησαν στην επέκταση της συνεργασίας τους για δύο επιπλέον χρόνια. Ο Αργεντινός σταρ με το νέο συμβόλαιο θα αυξήσει τις αποδοχές του από τα έξι εκάτ. ευρώ στα οκτώ. Μάλιστα, μαζί με τα μπόνους, μπορεί να φθάσει τα δέκα εκατ. ευρώ, και έτσι θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στη Serie A.

Ο Μαρτίνεζ είναι ο πρώτος σκόρερ της φετινής Serie A με 23 γκολ και μετρά συνολικά 26 γκολ και 8 ασίστ σε 36 παιχνίδια, σε όλες τις διοργανώσεις με τους «νερατζούρι». Πάντως, χθες, ήταν από τους μοιραίους για την Ίντερ αποτυγχάνοντας να σκοράρει στη διαδικασία των πέναλτι.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X