Αστέρας Τρίπολης: «Ζητούμε συγγνώμη από τους φιλάθλους μας - Καθυστέρησαν να παραδοθούν κάποια ηλεκτρονικά υλικά»

Αστέρας Τρίπολης: «Ζητούμε συγγνώμη από τους φιλάθλους μας - Καθυστέρησαν να παραδοθούν κάποια ηλεκτρονικά υλικά»
Photo Credits: INTIME

Με ανακοίνωση που εξέδωσε, ο Αστέρας Τρίπολης, θέλησε να ζητήσει συγγνώμη από τους φίλους της ομάδας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απολογήθηκε στον κόσμο του ο Αστέρας Τρίπολης!

Η διοίκηση των Αρκάδων, με ανακοίνωση που εξέδωσε, παρέθεσε τα γεγονότα και τα αίτια τα οποία οδήγησαν τη ΔΕΑΒ να επιβάλει ποινή αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» για το ματς των playouts με τον Βόλο, ζητώντας παράλληλα συγγνώμη στον κόσμο της ομάδας.

Μάλιστα η αρκαδική ΠΑΕ ξεκαθαρίζει ότι σε όλα τα χρόνια της παρουσίας της ομάδας στην πρώτη κατηγορία, ουδέποτε υπήρξαν φαινόμενα βίας στο γήπεδο της, κάτι το οποίο συνέβη και στα ευρωπαϊκά της παιχνίδια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι ο αγώνας με την ΠΑΕ Βόλος το Σάββατο 16/03 για την 1η αγωνιστική των Playouts θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των Θυρών, μετά από απόφαση της ΔΕΑΒ, διότι από τον έλεγχο της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι δεν λειτουργεί ΠΛΗΡΩΣ το ηλεκτρονικό σύστημα εποπτείας του γηπέδου.

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ στην παρουσία της ΟΛΑ τα χρόνια στην Super League έχει αποδείξει έμπρακτα ότι το πρώτο που την ενδιαφέρει είναι η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ, γι’ αυτό και τα ηλεκτρονικά συστήματα του γηπέδου “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” ήταν πάντα και κατά γενική ομολογία πρωτοποριακά από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του.

Οι ελάχιστες ελλείψεις προκειμένου το σύστημα να λειτουργεί πλήρως με το γράμμα του νέου νόμου δεν κατέστη δυνατόν να καλυφθούν επαρκώς, λόγω καθυστέρησης στην παράδοση κάποιων ηλεκτρονικών υλικών.

Ανεξάρτητα από τα παραπάνω η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ αισθάνεται την ανάγκη να ζητήσει ΣΥΓΝΩΜΗ από τους φιλάθλους της για το πρόβλημα που δημιουργήθηκε στον συγκεκριμένο αγώνα και να διαβεβαιώσει ότι ΑΜΕΣΑ θα γίνουν ΟΛΕΣ οι απαιτούμενες ενέργειες προκειμένου το “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” να συνεχίσει να είναι από τα ασφαλέστερα γήπεδα της Super League, κάτι που εγγυάται και η μέχρι σήμερα λειτουργία του.

Εξάλλου μπορούμε να υπερηφανευόμαστε ότι στα 17 χρόνια της παρουσίας της ομάδας μας στην Super League, καθώς και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις ΟΥΔΕΠΟΤΕ υπήρξαν φαινόμενα βίας στο γήπεδό μας. »

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X