«Δεν υπάρχει αμφιβολία για τη συμβολή του Λιβάι Γκαρσία στην ομάδα»

«Δεν υπάρχει αμφιβολία για τη συμβολή του Λιβάι Γκαρσία στην ομάδα»
Photo Credits: INTIME

Στη σημασία που έχει η παρουσία του Λιβάι Γκαρσία στην εθνική ομάδα του Τρινιντάντ και Τομπάγκο αναφέρθηκε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Άνγκους Ιβ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη μεγάλη συμβολή που έχει ο Λιβάι Γκαρσία στην εθνική του Τρινιντάντ και Τομπάγκο αναφέρθηκε για ακόμα μια φορά ο Άνγκους Ιβ. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός θα ανακοινώσει σήμερα την τελική αποστολή που θα αναχωρήσει τη Δευτέρα για τις ΗΠΑ, όπου η εθνική ομάδα θα αντιμετωπίσει στις 23/3 τον Καναδά για ένα εισιτήριο για το Κόπα Αμέρικα.

Σχολιάζοντας την επίδραση που έχει ο φορ της ΑΕΚ στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, από το οποίο έλειψε στα περισσότερα ματς του Nations League λόγω τραυματισμού, ο Ιβ τόνισε:

«Δεν υπάρχει αμφιβολία για τη συμβολή του Λιβάι Γκαρσία στην ομάδα. Ακόμα κι όταν είναι τραυματίας και μη διαθέσιμος να αγωνιστεί, έχει μεγάλη επίδραση στα αποδυτήρια».

Αυτή τη φορά ο Λιβάι είναι σε θέση να ενισχύσει το Τρινιντάντ και Τομπάγκο και θα αγωνιστεί στο παιχνίδι με τον Καναδά, αλλά στη συνέχεια θα επιστρέψει στην Ελλάδα, χωρίς να παίξει στο φιλικό που έχει προγραμματιστεί στη συνέχεια. Αυτό έγινε κατόπιν συνεννόησης με την ΑΕΚ, προκειμένου να επιστρέψει στην Αθήνα νωρίτερα και χωρίς μεγάλη επιβάρυνση.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X