Λιβάι Γκαρσία: «Αυτό είναι το πιο όμορφο γκολ που έχω βάλει στην ΑΕΚ!» (VIDEO)

Λιβάι Γκαρσία: «Αυτό είναι το πιο όμορφο γκολ που έχω βάλει στην ΑΕΚ!» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο άσος της ΑΕΚ, Λιβάι Γκαρσία απάντησε στο ερώτημα αν το γκολ κόντρα στην Λαμία είναι το πιο όμορφο που έχει πετύχει

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά το γκολ που πέτυχε ο Γκαρσία στην Λαμία, η απορία που έχουν όλοι είναι μια και μοναδική και αυτή την απαντά ο ίδιος ο Λιβάι στο Sportal.gr

Το πρώτο από τα δυο γκολ που πέτυχε ο Λιβάι Γκαρσία στο ματς της ΑΕΚ την περασμένη Κυριακή στην Λαμία, είναι σίγουρα από τα πιο όμορφα της φετινής σεζόν. Πιθανότατα και να το πιο όμορφο απ’ όλα. Άλλωστε, δεν είναι μόνο η απόσταση από την οποία σουτάρει ο επιθετικός της ΑΕΚ, ούτε μόνο η ταχύτητα που δίνει στην μπάλα, είναι και το σημείο που την στέλνει αλλά και η προσπάθεια που έχει προηγηθεί μέχρι και να σουτάρει.

Το μεγάλο ερώτημα που έχει προκύψει από την περασμένη Κυριακή, είναι αν αυτό το γκολ, είναι το πιο όμορφο που έχει βάλει ο Γκαρσία με την φανέλα της ΑΕΚ. Άλλωστε πρόκειται για τον πρώτο σκόρερ της πέρυσι, στη σεζόν του νταμπλ. Και τον πρώτο σκόρερ και φέτος μέχρι στιγμής στη σεζόν. Επίσης πρόκειται για τον ποδοσφαιριστή που έχει σκοράρει με απευθείας εκτέλεση κόρνερ, που έχει πετύχει γκολ πηδώντας στα 2 μέτρα και 88 εκατοστά, που έχει στείλει την μπάλα στα δίχτυα μετά από ασύλληπτη κούρσα.

Με λίγα λόγια, έναν παίκτη που μέχρι τώρα έχει πετύχει και πολλά αλλά και όμορφα γκολ με την ΑΕΚ. Είναι λοιπόν αυτό που πέτυχε ο Γκαρσία στην Λαμία την περασμένη Κυριακή, το πιο όμορφο από τα συνολικά 46 που μετρά με την κιτρινόμαυρη φανέλα; Την απάντηση την δίνει αποκλειστικά στο sportal.gr ο ίδιος ο Λιβάι.

«Ναι, μπορώ να πω ότι μέχρι τώρα, αυτό το γκολ είναι το πιο όμορφο απ’ όλα όσα έχω πετύχει με την ΑΕΚ». Με την απάντηση να συνοδεύεται από το πιο πλατύ χαμόγελο.





Πηγή: sportal.gr

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X