Γιάννης Ξανθόπουλος: Τα πρώτα λόγια μετά το δυστύχημα – Νέο βίντεο ντοκουμέντο

Γιάννης Ξανθόπουλος: Τα πρώτα λόγια μετά το δυστύχημα – Νέο βίντεο ντοκουμέντο

Νέο βίντεο ντοκουμέντο βλέπει το φως της δημοσιότητας από το τροχαίο δυστύχημα που ενεπλάκη ο τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος στο Μενίδι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νέο βίντεο ντοκουμέντο βλέπει το φως της δημοσιότητας από το τροχαίο δυστύχημα που ενεπλάκη ο τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος στο Μενίδι.

Το βίντεο που έφερε στο φως της δημοσιότητας η εκπομπή TLive δείχνει από μια άλλη γωνία το αυτοκίνητο του τραγουδιστή Γιάννη Ξανθόπουλου να κάνει ελιγμό και να πέφτει πάνω στο λευκό όχημα με τους 2 19χρονους, προκαλώντας το τροχαίο δυστύχημα. Σε αυτό φαίνεται και το αυτοκίνητο που πετάχτηκε μπροστά του και αναγκάστηκε να κάνει τον ελιγμό και όλα να συμβούν σε κλάσματα δευτερολέπτου.

Αυτόπτης μάρτυρας ο οποίος έσπευσε και να βοηθήσει δήλωσε πως «άκουσα το θόρυβο και κινήθηκα προς το συμβάν. Προσπάθησα να βοηθήσω τα παιδιά. Είδα τον τραγουδιστή να έχει συρθεί μόνος του έξω από το αυτοκίνητο. Τα πρώτα λόγια που μου είπε ήταν «κάποιος μου έκλεισε τον δρόμο, δεν ξέρω τι έγινε», δήλωσε στο TLIVE, ο άνθρωπος που έσπευσε μα βοηθήσει τα νεαρά παιδιά στο φριχτό δυστύχημα στο Μενίδι.

Διαβάστε περισσότερα

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X