ΑΕΚ: Ξεχνάει το Κύπελλο η προσοχή στον ΑΟ Θήρας

Εικόνες από το ΑΕΚ - ΑΣΠ Θέτις
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ έχει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι μπροστά της καθώς το Σάββατο αντιμετωπίζει τον ΑΟ Θήρας στη Σαντορίνη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να κατακτήσει το δεύτερο σερί Κύπελλο στην ιστορία της ωστόσο πλέον καλείται να κοιτάξει μπροστά καθώς έχει ακόμα να παλέψει μέχρι τέλους για τον στόχο του πρωταθλήματος.

Η «Ένωση» έδωσε μια μεγάλη «μάχη» στον τελικό και από αυτό το ματς καλείται να κρατήσει τα θετικά και να το αξιοποιήσει όσο καλύτερα γίνεται εν όψει των πλέι οφ.

Η ομάδα έχει πιάσει ήδη δουλειά καθώς το Σάββατο αντιμετωπίζει τον ΑΟ Θήρας στη Σαντορίνη. Ο Γιουνούς Οτσάλ μίλησε με τις αθλήτριες του μετά την επιστροφή από το Λουτράκι και πλέον όλη η προσοχή και η ενέργεια επικεντρώνεσαι στους αγώνες πρωταθλήματος. Η αποστολή θα αναχωρήσει την Παρασκευή για  τον προορισμό της με στόχο φυσικά να πάρει ένα πολύ σημαντικό «διπλό» που θα την εδραιώσει στην 3η θέση της βαθμολογίας έχοντας βάσιμες ελπίδες και για  την κατάκτηση της 2ης θέσης στην κανονική διάρκεια. Αγωνιστικά η ομάδα έχει επιστρέψει στις προπονήσεις με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει και αποφόρτιση μετά τον αγώνα Κυπέλλου. Όλες οι αθλήτριες συμμετέχουν κανονικά στις προπονήσεις και είναι έτοιμες για να δώσουν το καλύτερο τους εαυτό και να πανηγυρίσουν τη νίκη στον αγώνα του Σαββάτου.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X