Ολυμπιακός: Με βασικό τον Τζολάκη και τον Γιόβετιτς ετοιμάζεται για Μακάμπι ο Μεντιλίμπαρ

Ολυμπιακός: Με βασικό τον Τζολάκη και τον Γιόβετιτς ετοιμάζεται για Μακάμπι ο Μεντιλίμπαρ
Photo Credits: INTIME

Πώς θα παίξει ο Ολυμπιακός με την Μακάμπι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σήμερα θα καταλήξει στα πλάνα του ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την ενδεκάδα του Ολυμπιακού που θα παρατάξει την Πέμπτη στην Τόπολα κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, στη ρεβάνς της ήττας με 4-1, για τη φάση των «16» του Conference League. Οι «ερυθρόλευκοι» χθες είχαν ρεπό… αποφόρτισης, κάτι που συνηθίζει να δίνει ο Βάσκος τεχνικός ανάμεσα σε παιχνίδια υψηλής έντασης.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού γνωρίζει ότι η ομάδα του δεν έχει πιθανότητες πρόκρισης, όμως αυτό που περιμένει να δει από τους παίκτες του είναι προσπάθεια και μια αντίδραση μετά τα τελευταία αποτελέσματα. Γι’ αυτό αναμένεται να κάνει κάποιες αλλαγές, όσες του επιτρέπει η περιορισμένη ευρωπαϊκή λίστα, τόσο λόγω της κόπωσης, όσο και για λόγους τακτικής.

Οι αλλαγές δεν αποκλείεται να ξεκινήσουν από τον… άσο, με τον Κωνσταντίνο Τζολάκη να είναι πιθανό να προτιμηθεί αντί του Αλέξανδρου Πασχαλάκη. Σίγουρα παρτενέρ του Κάρμπο στην άμυνα θα είναι ένας εκ των Ρέτσου, Ντόη, μιας και ο Μπιανκόν δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη. Ο Τσικίνιο αναμένεται να παίξει στα χαφ, επιστρέφοντας στο αρχικό σχήμα, στο οποίο θέση διεκδικεί και ο Γιόβετιτς.

Ολα αυτά θα ξεκαθαρίσουν μετά την τελευταία προπόνηση των Πειραιωτών, η οποία θα γίνει στον Ρέντη και όχι στη Σερβία, ενώ η αποστολή της ομάδας δεν θα μείνει στην Τόπολα, αλλά θα διανυκτερεύσει στο Νόβι Σαντ, 45 λεπτά από το γήπεδο της Μπάτσκα.

 

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X