Δεν έχει πάτο το βαρέλι και απόλυτη γελοιοποίηση...

Ο Ζήκος για την επιστροφή της ΑΕΚ στην κορυφή της βαθμολογίας: «Ξεκίνησε συγκεντρωμένη και είναι καλό - Δεν τη φοβάμαι στα δύσκολα» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Γιώργος Τσακίρης εξηγεί τον λόγο για τον οποίο και πάλι πρόταξαν το θέμα του Τσιλούλη και απαντάει με την βαθμολογία στη... λάσπη για δήθεν ...φιλικά ματς!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπήκαμε στην περίοδο διακοπής του πρωταθλήματος, έγινε τώρα από τον Γκουστάβο Πογιέτ δίχως κανέναν λόγο και αιτία, αλλά είπαμε: πάνω απ’ όλα το καλό της Εθνικής και των διεθνών, μακάρι να πετύχουν το στόχο τους, ωστόσο είναι αλήθεια πως αυτή η πρόωρη συγκέντρωση της ομάδας δεν θα βοηθήσει σε καμία περίπτωση αγωνιστικά την Εθνική, αλλά εφόσον κρίνεται απαραίτητο, ας είναι… Οι κλήσεις πάντως δικαιολογούσαν απόλυτα αυτό που υποστηρίζαμε προ ημερών και όταν αποφασίστηκε η αναβολή της αγωνιστικής. Όπως το γεγονός ότι δεν βοηθάει την ΑΕΚ σε καμία των περιπτώσεων αυτή η διακοπή, με τα συγκεκριμένα μάλιστα αποτελέσματα της πρεμιέρας των play off και με δεδομένο ότι με την επιστροφή, είναι υποχρεωμένη να παίξει τρία σερί ντέρμπι σε διάστημα 8 ημερών!

Όπως και να ‘χει αυτό που όφειλε να κάνει η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα έγινε πράξη: επικράτησε με εμφατικό τρόπο στην Λαμία της τοπικής ομάδας, για πολλοστή φορά, επιστρέφοντας με αυτή τη τεσσάρα στην κορυφή της βαθμολογίας. Εκμεταλλεύτηκε ιδανικά τις γκέλες των βασικών ανταγωνιστών της και έδειξε γιατί είναι και πάλι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, το απέδειξε στο χορτάρι, τη στιγμή που οι υπόλοιποι επιχειρούν να την πλήξουν εκτός αγωνιστικών χώρων, μέσω των ΜΜΕ που ελέγχουν και ανακοινώσεων που βγάζουν για παιχνίδι ανταγωνιστή τους! Παίζει Ολυμπιακός απέναντι στον Παναθηναϊκό σε ματς τελικό και για τους δυο και η ερυθρόλευκη διοίκηση τα χώνει στην ΑΕΚ και την Λαμία με αφορμή τον Τσιλούλη.

Προφανώς είναι αφορμή και μόνο ο 29χρονος Έλληνας (πολύ καλός μεσοεπιθετικός, μα δεν είναι δα και ο …Μέσι) για να τα …χώσουν στην Ένωση και να πετάξουν λάσπη αφού στο χορτάρι δεν μπορούν. Οι πράσινοι δεν ακολούθησαν -ξανά διότι πρώτοι αυτοί το έκαναν- την ίδια οδό μετά τα …χαστούκια με Κηφισιά και ΟΦΗ. Διότι κατάλαβαν ότι αν συνεχίσουν να ψάχνουν δικαιολογίες για τις γκέλες τους, τη στιγμή που και η ΑΕΚ έχει κάνει τρομερές αντίστοιχες (σ.σ.: γκέλες), θα μείνουν στο δέντρο, θα δώσουν άλλοθι και θα χάσουν το δάσος. Όπου δέντρο το ένα ματς, όπου δάσος τα πολλά και τελικά η βαθμολογία! Ο Ολυμπιακός ακολούθησε την λανθασμένη οδό και φυσικά ήρθε μια ακόμη ήττα…

Δεν έχει πάτο το βαρέλι και απόλυτη γελοιοποίηση...

Η αλήθεια ξεγυμνώνει κάθε γελοίο τρόπο απαξίωσης και λάσπης!

Αλλά στ’ αλήθεια για τι ακριβώς προσπαθούν αυτοί και ο επικοινωνιακός στρατός του να κατηγορήσουν την Λαμία; Ότι έχει μηδέν βαθμούς με την ΑΕΚ στα έως τώρα παιχνίδια της; Δηλαδή η ομάδα του Βόκολου που μπήκε πρώτη φορά στην ιστορία της στα play off έπρεπε να ‘χει κόψει τους ίδιους βαθμούς, από έναν ΜΟΛΙΣ κοινώς, με τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό, τον ΠΑΟΚ και τον Άρη; Διότι αυτό που σκόπιμα παραμελούν να αναφέρουν στα κείμενά τους και στο προφορικό τους λόγο είναι το εξής: η Λαμία με το πολύ χαμηλό και μικρό μπάτζετ της δεν καταφέρνει να μη χάσει από την νταμπλούχο και μεγάλο φαβορί για το πρωτάθλημα ΑΕΚ, ενώ οι ίδιοι όλοι μαζί έχουν κόψει από έναν βαθμό και μόνο, έχουν καταφέρει να τσιμπήσουν σε δυο ματς ένα Χ όλοι τους και δη ο Ολυμπιακός και όμως κατηγορούν την Λαμία.

Εστιάζουν στον Τσιλούλη ότι δεν αγωνίστηκε δυο ματς θαρρείς και στα προηγούμενα που έπαιξε έκανε τη διαφορά και… γονάτισε την ΑΕΚ η οποία βέβαια μετράει μόνο νίκες με τον 29χρονο άσο στην ενδεκάδα της αντιπάλου της Ένωσης! Κούρασαν και ευτυχώς το εμπέδωσε και ο κόσμος τους: «Αλλιώς ονειρεύομαστε τον Ολυμπιακό» και δεν εννοούν μόνο στο χορτάρι… Εκεί όμως έρχεται πάντα η αλήθεια να ξεγυμνώσει κάθε γελοίο τρόπο απαξίωσης αντιπάλου και κάθε σχέδιο λασπολογίας προκειμένου να αφήσουν κάτι σα… στίγμα στην ομάδα που κυριαρχεί αγωνιστικά! Μια ομάδα που ‘χει γνωρίσει μόνο μια ήττα έως σήμερα στη σεζόν στις εγχώριες διοργανώσεις και διαθέτει το καλύτερο υλικό απ’ όλους σε ποιότητα και βάθος. Η οποία σε όσα ματς γκέλαρε, σε ΚΑΝΕΝΑ (πλην της ήττας με ΟΦΗ), δεν ήταν χειρότερη του αντιπάλου, αλλά μάλλον σε όλα καλύτερη, απ’ όσους της απέσπασαν βαθμό!

Τα παραπάνω είναι η αλήθεια, όσα έχουν αποδειχθεί στο χορτάρι και όχι λόγια για να προκύψει απαξίωση του αντιπάλου, η αναγνώριση θα τους δώσει αξία, ωστόσο αυτοί επιλέγουν την οδό της απόλυτης γελοιοποίησης και επιβεβαιώνουν ότι το βαρέλι δεν έχει πάτο! Έφτασαν στο σημείο να γράψουν σε πρωτοσέλιδο «να γίνει καταγγελία στην UEFA» με αφορμή το θέμα Τσιλούλη: επειδή η ΑΕΚ έκανε αυτό που ΕΠΡΕΠΕ και επιβάλλει η FIFA και η UEFA σχετικά με το θέμα της απόκτησης ποδοσφαιριστή που δεν έχει ανανεώσει: αναφέρει αυτή η οδηγία πως από τη στιγμή που ένας παίκτης μένει ελεύθερος δύναται έξι μήνες νωρίτερα να συμφωνήσει με την ομάδα που ‘χει επιλέξει. Η Ένωση έκλεισε τον Γενάρη τον Τσιλούλη και οι άλλοι θέλουν να κάνουν καταγγελία, έγραψαν, εδώ κολλάει το: ΑΜΗΝ Παναγία μου… Να γελάσουμε λίγο τουλάχιστον…

Δεν υπάρχει καν λόγος να μπούμε στη διαδικασία να γράψουμε δανεικούς δεξιά κι αριστερά εδώ και χρόνια (και φέτος) άλλων ομάδων (όχι μόνο μίας) και πόσοι από δαύτους παίζουν με τις ομάδες που ανήκουν, αλλά στην Ελλάδα ποντάρουμε στο: ξεχνάμε γρήγορα!

Δεν έχει πάτο το βαρέλι και απόλυτη γελοιοποίηση...

Υγ: Χθες ήταν μια πολύ σημαντική μέρα για έξι συναθρώπους μας, για τους φίλους της ΑΕΚ που έμπλεξαν επειδή έτσι αποφάσισε η ΕΛ.ΑΣ και χωρίς καμία λογική… Κάθε άλλη απόφαση από την αθώωση θα προκαλέσει πολλά προβλήματα, θα γεννήσει νέα επικίνδυνα πράγματα, θα ανοίξει δύσκολες καταστάσεις! Μια οικογένεια, όπως αυτή της ΑΕΚ και σε οπαδικό επίπεδο, που ‘χει στερηθεί ένα μέλος της, τον ΜΙΧΑΛΗ και για τον οποίο ακόμη δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα. Προκαλούν έναν κόσμο που ευτυχώς λειτούργησε άψογα και δεν προέκυψε καμία βεντέτα με την Αστυνομία παρά την εγκληματική της αμέλεια στο θέμα της επίθεσης των Κροατών με φίλους τους Παναθηναϊκούς στην Νέα Φιλαδέλφεια και ενώ είχαν ενημερωθεί για το ταξίδι των οπαδών της Ντινάμο! Μακάρι να πάνε όλα καλά για τα παιδιά που ταλαιπωρούνται ΑΔΙΚΑ και για τις οικογένειές τους…

 

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X