Βοσνιάδης: «VAR και στην Super League 2 - Προβάδισμα για το πρωτάθλημα η ΑΕΚ»

Βοσνιάδης: «VAR και στην Super League 2 - Προβάδισμα για το πρωτάθλημα η ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Για το VAR που θα έπρεπε να υπάρχει και στη Super League 2 αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο προπονητής της Athens Kallithea, Αλέκος Βοσνιάδης.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στον Κυριάκο Θωμαΐδη και στην εκπομπή του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 «Η έφεση της Τρίτης» φιλοξενήθηκε ο προπονητής της Athens Kallithea, Αλέκος Βοσνιάδης.

Ο πολύπειρος τεχνικός μίλησε για τις διαιτητικές αποφάσεις στο παιχνίδι της ομάδας του με την Καλαμάτα, η οποία επικράτησε με 1-0 χάρη στην εκτέλεση πέναλτι του Χερόνιμο Μπαράλες, ενώ στάθηκε στο VAR που θα έπρεπε να υπάρχει στη δεύτερη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

«Κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει VAR, επαγγελματική κατηγορία είναι η Super League 2. Για τη φάση του οφσάιντ του Κυνηγόπουλου δεν χρειαζόταν VAR, κανονικό βοηθό χρειαζόταν που θα ήθελε να το δείξει. Αυτή η φάση δεν χάνεται ποτέ. Είναι ξεκάθαρο, μη κρυβόμαστε, αλλά και το πέναλτι θέλει VAR. Βουτάει κάποιος σαν να πέφτει στη θάλασσα, ψάχνουμε να δούμε ποιος το έκανε. Όσο προχωράει η κατάσταση, θα πρέπει όλοι να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και σοβαροί. Όταν τελειώσει το πρωτάθλημα, αυτοί που θα πάνε στις χαμηλότερες κατηγορίες και αυτοί που θα πάνε στην πρώτη θα πρέπει να το έχουν κερδίσει στον αγωνιστικό χώρο», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Έλληνας προπονητής.

Παράλληλα, στάθηκε στη μάχη του τίτλου στη Stoiximan Super League, δίνοντας ένα μικρό προβάδισμα στην ΑΕΚ, μιλώντας και για τα playoffs της Super League 2, αλλά και για την υγεία που βγάζει η Athens Kallithea σε όλους τους τομείς.

Συγκεκριμένα στο κομμάτι για το προβάδισμα της ΑΕΚ για να κατακτήσει το πρωτάθλημα, ανέφερε: «Έχω την αίσθηση ότι την έχει η ΑΕΚ, αλλά θεωρώ ότι ούτε ο ΠΑΟΚ θα είναι εύκολος αντίπαλος, ούτε ο Παναθηναϊκός. Ο Παναθηναϊκός πέρασε την κρίση του, για ένα διάστημα πριν και μετά τα παιχνίδια Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, έφερε ένα μεγάλο αποτέλεσμα. Πάντα όταν κερδίζεις ένα ντέρμπι εκτός έδρας και κόντρα στον Ολυμπιακό, πάντα ξανά γίνεσαι δυνατός», ανέφερε αρχικά, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Μικρό πλεονέκτημα η ΑΕΚ, πολύ ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός και φυσιολογικά είναι και ο Ολυμπιακός. Το σημαντικό είναι πλέον ότι είναι τέσσερις ομάδες που διεκδικούν και όχι μόνο μια ομάδα».

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Πηγή: Sport-fm.gr

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X