Έγινε video game το χατ-τρικ του Γιακουμάκη από τo MLS

Έγινε video game το χατ-τρικ του Γιακουμάκη από τo MLS
Photo Credits: INTIME

Η MLS έκανε το τρίτο γκολ του Γιώργου Γιακουμάκη στην αναμέτρηση με την Νιου Ίνγκλαντ, να μοιάζει με video game

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιώργος Γιακουμάκης έχει τραβήξει όλο το ενδιαφέρον τις τελευταίες μέρες στο MLS, μιας και στην αναμέτρηση της Ατλάντα Γιουνάιτεντ με τη Νιου Ίνγκλαντ, κατάφερε να πετύχει χατ-τρικ.

Μάλιστα με αυτόν τον τρόπο, ο Έλληνας επιθετικός έχει βάλει για τα καλά υποψηφιότητα για να αναδειχθεί πρώτο σκόρερ στο πρωτάθλημα, μιας και έφτασε τον Λιονέλ Μέσι στη κορυφή της σχετική κατηγορίας.

Αυτό, ωστόσο, που τράβηξε τα βλέμματα ήταν το τρίτο γκολ του πρώην παίκτη της Σέλτικ το οποίο ήρθε μετά από ωραία κυκλοφορία της μπάλας από την πλευρά της Ατλάντα, υπέροχο κατέβασμα με το στήθος και τελείωμα με το αριστερό από τον Γιακουμάκη.

Η ομορφιά και η δυσκολία του γκολ του Έλληνα στράικερ αποτέλεσε μάλιστα την αιτία το MLS να παρουσιάσει το εκπληκτικό τέρμα μέσα από τα μάτια video game, σημειώνοντας ότι η γωνία από την οποία επιχείρησε το σουτ ο Γιακουμάκης είναι “άγρια”.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X