Σιμεόνε: «Τα λόγια δεν είναι τόσο χρήσιμα όσο οι πράξεις»

Σιμεόνε: «Τα λόγια δεν είναι τόσο χρήσιμα όσο οι πράξεις»
Photo Credits: INTIME

Όσα είπε ο Σιμεόνε για το επερχόμενο ματς με την Ίντερ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Τα λόγια δεν είναι τόσο χρήσιμα όσο οι πράξεις. Αύριο (13/3) είναι ένα σημαντικό παιχνίδι. Αντίπαλος μας θα είναι από τους καλύτερους στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή». Με αυτά τα λόγια ξεκίνησε ο Ντιέγκο Σιμεόνε τη συνέντευξη Τύπου στο στάδιο Metropolitano, ενόψει της επαναληπτικής αναμέτρησης  στη φάση «16» του Champions League με την Ιντερ, όπου οι Μαδριλένοι  καλούνται να ανατρέψουν την ήττα (1-0) στο Μιλάνο.

«Έχω πολύ ξεκάθαρες ιδέες, κατανοώντας όλα όσα μας συμβαίνουν. Μέχρι το παιχνίδι με την Μπιλμπάο εντός έδρας είχαμε μια πολύ καλή σεζόν. Στον ημιτελικό του Κυπέλλου, αγωνιζόμενοι στο πρωτάθλημα, έχοντας χάσει 1-0 από την καλύτερη ομάδα της Ευρώπης εκτός έδρας (Ίντερ).

Στα τέσσερα, πέντε παιχνίδια η ομάδα δεν έχει διατηρήσει το επίπεδο που είχε και το ποδόσφαιρο δεν συγχωρεί όταν κάνεις λάθος. Δεν έχω πολλά να πω. Δεν χρειάζεται να μιλήσω πολύ. Εμπιστεύομαι εκατό τοις εκατό στους παίκτες και την ομάδα μου. Ξέρω ότι θα κάνουν ένα καλό παιχνίδι.

Δεν θα εξηγήσουμε τον τρόπο που θα παίξουμε, αλλά θα το κάνουμε με μια ανταγωνιστική ομάδα», πρόσθεσε ο Αργεντινός προπονητής.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X