«Γιατί να γυρίσω αν δεν μπορώ να ανταπεξέλθω;»: Ο Αζάρ αποκάλυψε πως σκέφτηκε να επιστρέψει στη Λιλ πριν αποσυρθεί!

«Γιατί να γυρίσω αν δεν μπορώ να ανταπεξέλθω;»: Ο Αζάρ αποκάλυψε πως σκέφτηκε να επιστρέψει στη Λιλ πριν αποσυρθεί!
Photo Credits: INTIME

Το ενδεχόμενο να επιστρέψει στη Λιλ είχε εξετάσει προτού αποσυρθεί από την ενεργό δράση ο Εντέν Αζάρ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί το όνομά του να έχει συνδεθεί άρρηκτα με Τσέλσι, εθνική Βελγίου αλλά και… Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο ο Εντέν Αζάρ είχε διαπρέψει με τη φανέλα της Λιλ προτού καταξιωθεί ως ένας εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών στον κόσμο.

Ο παλαίμαχος εδώ και λίγους μήνες μεσοεπιθετικός ανήκε στους «λιλουά» από το 2005 έως το 2012 και όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή του στη La Voix du Nord, σκέφτηκε να επιστρέψει λίγο πριν κρεμάσει τα παπούτσια του!

Αναλυτικά όσα είπε:

«Πάντα ήμουν ξεκάθαρος αναφορικά με αυτό, η Λιλ είναι η ομάδα μου, η μοναδική γαλλική, δεν θα μπορούσε να φορέσω φανέλα άλλου κλαμπ.

Πριν αποσυρθώ, σκέφτηκα να επιστρέψω αλλά ήταν πολύ περίπλοκο και δεν είχα πια την θέληση. Ήταν περίπλοκο σε οικογενειακό επίπεδο γιατί θα έπρεπε να φύγω από τη Μαδρίτη, όπου έχει εγκατασταθεί η οικογένειά μου, είχα αμφιβολίες.

Από τη μία ήθελα να γυρίσω γιατί θα ήταν υπέροχο, από την άλλη το σώμα μου είχε αρχίσει να δυσλειτουργεί. Γιατί να γυρίσω αφού δεν μπορώ να ανταπεξέλθω; Δεν ήμουν σίγουρος ότι μπορώ να παίξω σε καλό επίπεδο μετά τους τραυματισμούς που είχα τα τελευταία χρόνια. Όταν μιλάω για τη Λιλ, μία λέξη μου έρχεται στο μυαλό: Υπέροχο. Από την αρχή, όταν ήμουν 14 ετών, μέχρι που έφυγα, ήταν υπέροχα και όχι μόνο σε επίπεδο ποδοσφαίρου».

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X