ΑΕΚ: Πότε επιστρέφουν από Εθνικές Λιβάι Γκαρσία και Πινέδα ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

ΑΕΚ: Πότε επιστρέφουν από Εθνικές Λιβάι Γκαρσία και Πινέδα ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Photo Credits: INTIME

Όλα τα δεδομένα για τους δύο βασικούς παίκτες της ΑΕΚ ενόψει του ντέρμπι με τον ΟΣΦΠ στις 31 Μαρτίου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λιβάι Γκαρσία επέστρεψε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ΑΕΚ με πολύ εμφατικό τρόπο δείχνοντας ότι ξεπέρασε τον τραυματισμό του και είναι έτοιμος να βοηθήσει την Ένωση στα κρίσιμα ματς των πλέι οφ της Super League.

Ωστόσο, αυτή η μεγάλη διακοπή και το ταξίδι του στο Τρινιντάντ και Τομπάγκο για τις υποχρεώσεις της Εθνικής του ομάδας βάζει σε κατάσταση… συναγερμού το τεχνικό επιτελείο της ΑΕΚ.

Ο προπονητής του Τρινιντάντ, δήλωσε χθες κιόλας ότι τον περιμένει αν είναι υγιής για να βοηθήσει την πατρίδα του η οποία παίζει με τον Καναδά την πρόκριση στο Κόπα Αμέρικα μέσω των πλέι οφ του Nations League. Το παιχνίδι αυτό είναι προγραμματισμένο για τις 23 Μαρτίου και φυσικά είναι πολύ σημαντικό για το Τρίνινταντ το οποίος όπως είναι λογικό πιέζει τον Λιβάι να ταξιδέψει εκεί.

Ο ίδιος θέλει να βοηθήσει την χώρα του και η ΑΕΚ δεν θα μπορούσε να σταθεί εμπόδιο σε αυτό. Έτσι, ο πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ θα ταξιδέψει για το Τρινιντάντ ώστε να αγωνιστεί στο ματς-τελικό με τον Καναδά στις 23 Μαρτίου και στη συνέχεια θα επιστρέψει στην Ελλάδα δίχως να συμπεριληφθεί στο φιλικό ματς που θα δώσει το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα δύο ημέρες μετά. Έτσι, αναμένεται 25 του μήνα να είναι ξανά πίσω στην Ελλάδα και να μπει στις προπονήσεις για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στις 31 του μήνα στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Τι ισχυέι με τον Πινέδα

Ο Ορμπελίν Πινέδα αυτόν τον ενάμιση χρόνο που βρίσκεται στην ΑΕΚ παίζει ασταμάτητα τόσο με τα κιτρινόμαυρα, όσο και με την Εθνική του ομάδα. Άλλωστε με το Μεξικό κατέκτησε το καλοκαίρι και το Gold Cup και αποτελεί βασικότατο μέλος.

Για τον χαφ-βαρόμετρο της αγωνιστικής εικόνας της ΑΕΚ υπάρχει αισιοδοξία πως θα ταλαιπωρηθεί λιγότερο από άλλες περιπτώσεις και θα καταφέρει να προετοιμαστεί με τους συμπαίκτες του για το παιχνίδι των πλέι οφ με τον Ολυμπιακό στις 31 Μαρτίου.

Το Μεξικό έχει να παίξει με τον Παναμά στις 22 Μαρτίου για τον Ημιτελικό της πρόκρισης στο Κόπα Αμέρικα και αν προκριθούν οι Αζτέκοι θα αγωνιστεί και στις 25 Μαρτίου. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα έρθει στα Σπάτα στο… παρά πέντε, αλλά θα έχει σίγουρα 3-4 προπονήσεις με την ομάδα πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Με την βασική αγωνία και για Λιβάι Γκαρσία και για Ορμπελίν Πινέδα, αλλά και για όλους τους διεθνείς της ΑΕΚ να επιστρέψουν υγιείς στην Ένωση για τα πλέι οφ.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X