Transfermarkt: «Η Κρουζ Αζούλ επικοινώνησε με την ΑΕΚ για πιθανή υπογραφή του Πισάρο»

Transfermarkt: «Η Κρουζ Αζούλ επικοινώνησε με την ΑΕΚ για πιθανή υπογραφή του Πισάρο»
Photo Credits: INTIME

Τι αναφέρει το transfermarkt για τον Μεξικανό άσο της ΑΕΚ, Ροντόλφο Πισάρο και την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα για το μέλλον του Μεξικανού άσου της ΑΕΚ, Ροντόλφο Πισάρο που μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να πείσει με την φανέλα της Ένωσης.

Όπως αναφέρει το «transfermarkt», το οποίο επικαλείται πηγές από την Ελλάδα, η Κρουζ Αζούλ επικοινώνησε με την ΑΕΚ για τον «Τζόκερ». Ταυτόχρονα στο ίδιο ρεπορτάζ υπογραμμίζεται πως «ο Μεξικανός έχει μικρή παρουσία στο ελληνικό πρωτάθλημα κα η Κρουζ Αζούλ θα μπορούσε να είναι μία καλή επιλογή για να επιστρέψει».

Να θυμίσουμε, βέβαια, πως υπήρξε δημοσίευμα και στο Μεξικό.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα eluniversal.com.mx, η Κρουζ Αζούλ σχεδιάζει να κινηθεί για την απόκτησή του, κάνοντας μια σημαντική προσφορά για να τον πείσουν να επιστρέψει στο μεξικάνικο ποδόσφαιρο.

Ο Πισάρο στην Ένωση δεν παίρνει πολύ χρόνο συμμετοχής, καθώς δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί και να προσφέρει τα αναμενόμενα. Ωστόσο, στο Μεξικό τον θυμούνται από τις τρομερές σεζόν που έκανε με την Τσίβας του Αλμέιδα και την Μοντερέι και εκτιμούν ότι η επιστροφή του στα πάτρια εδάφη θα τον βοηθήσει να κάνει επανεκκίνηση στην καριέρα του.

Το συμβόλαιο του Μεξικανού μεσοεπιθετικού με την ΑΕΚ λήγει το καλοκαίρι του 2025 και υπολογίζεται ότι με μια πρόταση κοντά στα 2-2,5 εκατ. ευρώ θα μπορέσει η Κρουζ Αζούλ να τον αποκτήσει.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Το μικρό καλάθι και οι τρεις λύσεις σε κάθε θέση
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X