«Τέλειωσε» τον Μπαρμπολούτσι ο Κούγιας – Ποιος παίζει για τον πάγκο του ΠΑΣ Κόρινθος

«Τέλειωσε» τον Μπαρμπολούτσι ο Κούγιας – Ποιος παίζει για τον πάγκο του ΠΑΣ Κόρινθος
Photo Credits: INTIME

Ο Αλέξης Κούγιας «τελείωσε» τον Αντριάν Μπαρμπολούτσι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρελθόν από τον ΠΑΣ Κόρινθος του Αλέξη Κούγια αποτελεί ο Αντριάν Μπαρμπολούτσι που πλήρωσε το μάρμαρο μετά τη βαριά εκτός έδρας ήττα από την Ελλάς Σύρου!

Η ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΣ Κόρινθος ανακοινώνει την λύση συνεργασίας – κοινή συναινέσει με τον προπονητή Αντριάν Μπαρμπολούτσι. Τον ευχαριστούμε για όλα όσα προσέφερε στην ομάδα μας μέχρι τώρα και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Ο πρώην πια προπονητής της Κορίνθου είναι αυτός που πληρώνει τα άσχημα αποτελέσματα της ομάδας.

Αυτό που προβλημάτισε περισσότερο τους Διοικούντες της Ομάδας ήταν οι 3 ήττες στα τελευταία 4 παιχνίδια και εν όψει του ντέρμπι με το Αργος θέλησαν να σε αυτή την φάση να αλλάξουν τον προπονητή.

Ερωτηματικό παραμένει αν η ομάδα θα πάει στο ντέρμπι με υπηρεσιακό προπονητή τον κ. Νούλα ο οποίος έχει παραστάσεις από Γ΄ Εθνική με τον ΑΟΛ ή θα έρθει στην ομάδα ένας πιο έμπειρος προπονητής μια και η ομάδα διεκδικεί με αξιώσεις το Πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «korinthosnews» ο κ. Κούγιας έχει επικοινωνήσει με κάποιους καταξιωμένους προπονητές αλλά πιο κοντά βρίσκεται ο 60χρονος έμπειρος Καλαματιανός προπονητής κ. Ηλίας Φυντάνης.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X