«Η Κρουζ Αζούλ σχεδιάζει να κινηθεί για τον Πισάρο»

«Η Κρουζ Αζούλ σχεδιάζει να κινηθεί για τον Πισάρο»
Photo Credits: INTIME

Ο Ροδόλφο Πισάρο βρίσκεται στο στόχαστρο της Κρουζ Αζούλ, η οποία ετοιμάζει πρόταση για να τον αποκτήσει από την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνεχή είναι τα δημοσιεύματα στο Μεξικό για το ενδιαφέρον της Κρουζ Αζούλ για τον Ροδόλφο Πισάρο. Η μεξικανική ομάδα αναζητά έναν μεσοεπιθετικό για να αποκτήσει το καλοκαίρι και το όνομα του 30χρονου άσου της ΑΕΚ βρίσκεται στην κορυφή της λίστας της.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα eluniversal.com.mx, η Κρουζ Αζούλ σχεδιάζει να κινηθεί για την απόκτησή του, κάνοντας μια σημαντική προσφορά για να τον πείσουν να επιστρέψει στο μεξικάνικο ποδόσφαιρο.

Ο Πισάρο στην Ένωση δεν παίρνει πολύ χρόνο συμμετοχής, καθώς δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί και να προσφέρει τα αναμενόμενα. Ωστόσο, στο Μεξικό τον θυμούνται από τις τρομερές σεζόν που έκανε με την Τσίβας του Αλμέιδα και την Μοντερέι και εκτιμούν ότι η επιστροφή του στα πάτρια εδάφη θα τον βοηθήσει να κάνει επανεκκίνηση στην καριέρα του.

Το συμβόλαιο του Μεξικανού μεσοεπιθετικού με την ΑΕΚ λήγει το καλοκαίρι του 2025 και υπολογίζεται ότι με μια πρόταση κοντά στα 2-2,5 εκατ. ευρώ θα μπορέσει η Κρουζ Αζούλ να τον αποκτήσει.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X