Λίγο πριν τη συμπλήρωση των 100 χρόνων ζούμε (συνολικά) την ΑΕΚ που αμυδρά ονειρευόμασταν

Λίγο πριν τη συμπλήρωση των 100 χρόνων ζούμε (συνολικά) την ΑΕΚ που αμυδρά ονειρευόμασταν
Photo Credits: INTIME

Ο Βαγγέλης Αρναούτογλου προσπερνά τα αμιγώς αγωνιστικά για να θυμίσει πόσο κοντά με την επιστροφή στη δράση, θα είναι ο εορτασμός του «ένας αιώνας ΑΕΚ»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Καταλαβαίνω ότι αγωνιστικό σκέλος κυριαρχεί, είναι μια ημέρα ικανοποίησης και ηρεμίας καθώς η AEK βρίσκεται εκεί που πραγματικά της αξίζει να είναι. Μ’ ένα πολύ μικρό πλεονέκτημα βαθμολογικό απέναντι στους άλλους, το οποίο θα έπρεπε να είναι πολύ μεγαλύτερο βάσει τις εικόνας της σε σχέση με εκείνους , όμως δεν συμβαίνει λόγω της αυτοκτονικής συμπεριφοράς της σε παιχνίδια που δώρισε βαθμούς μέσα από το σακούλι της.

Θα προτιμούσα να μην υπάρχει διακοπή στο πρωτάθλημα και ας αιωρείται η αμφιβολία για πολύ κομβικούς ποδοσφαιριστές και κατά πόσο αυτοί θα ήταν έτοιμοι να αγωνιστούν σε περίπτωση κατά την οποία την ερχόμενη Κυριακή, υπήρχε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Το είπε άλλωστε και ο Αλμέιδα ότι αυτές οι πολυ-εβδομαδιαίες αναβολές, δεν βολεύουν την ΑΕΚ. Γενικά θα πω εγώ, δεν βολεύουν τις ομάδες εκείνες οι οποίες δεν φοβούνται τις απώλειες καθώς έχουν μάθει να ζουν με αυτές. Τους άλλους βολεύουν, μέσα σε μια σπάνια κρίση ειλικρίνειας, το παραδέχθηκε μέχρι και ο Λουτσέσκου, αυτός δηλαδή που είναι ο πλέον λαοπλάνος.

Αυτή είναι όμως η κατάσταση και έτσι θα τη ζήσουμε, από τη στιγμή λοιπόν που υπάρχουν τρεις εβδομάδες χωρίς δράση, εγώ απλά να θυμίσω ότι όταν επιστρέψουμε σε αυτήν, θα απομένουν 14 ημέρες από τη συμπλήρωση μιας αιωνιότητας.

Μιας αιωνιότητας από τότε που άρχισε να ταξιδεύει με φόντο το άπειρο η πιο μυστηριακή και ξεχωριστή ομάδα του κόσμου. Στα δικά μας μυαλά τουλάχιστον…

Να το ζήσουμε μέχρι το μεδούλι

Όλοι περαστικοί είμαστε, όμως η Ένωση θα ζει αιώνια. Για πάντα. Θα υπάρξει το τέλος της όταν θα υπάρξει και το τέλος του κόσμου, οπότε ζούμε και εμείς μία μοναδικότητα καθώς θα την οδηγήσουμε στα 100 χρόνια συν μία ημέρα. Το περιμένω με δέος!

Θα συμβεί μάλιστα μ’ έναν τρόπο που θα συνιστά μεγαλείο και θα συνοδεύεται από λαμπρότητα, όπως ακριβώς της αρμόζει. Με δικό της το πιο όμορφο και σπάνιο γήπεδο στην Ελλάδα, με ομάδα που χαίρεσαι να τη βλέπεις και πλέον οδηγεί σε διαμάχες μόνον επειδή έχουμε απαιτήσεις μεγάλες και όχι για να ψάξουμε και να βρούμε ειδήσεις και ν’ αναλύσουμε γεγονότα προερχόμενα από ‘’ανωμαλίες’’.

Όπως, ποιος είναι ο λόγος που τα δελτία σφραγίστηκαν με χρήματα δανεικά για να παίξει η ομάδα, γιατί δεν πληρώθηκε ο λογαριασμός του ρεύματος, γιατί δεν περισσεύουν ούτε για να έχουν φρούτα οι ποδοσφαιριστές μετά τις προπονήσεις.

Τα σημειώνω διότι όλα αυτά τα ζήσαμε, δεν συνέβησαν σε κάποιο κακό όνειρο, δεν ήταν μέρος ενός εφιάλτη. Ήταν η πραγματικότητα της ΑΕΚ για καιρό, δίχως μάλιστα κανένα προφανές σχέδιο διαφυγής από αυτήν. Φοβόμασταν να ονειρευτούμε ότι αυτό θα αλλάξει, είχαμε θάψει τις ελπίδες μας.

Είναι πολύ σημαντικό να μην ξεχνάμε πού είχαμε ξεπέσει, πού βρισκόμαστε και προς τα πού πηγαίνουμε. Θα είναι ασφαλώς τρομακτικής συμβολικής επιτυχίας η ενδεχόμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος στη συμπλήρωση 100 χρόνων ζωής της ΑΕΚ, όμως ακόμα και είναι αυτό δεν συμβεί, μπορούμε το βράδυ να κοιμόμαστε ήσυχοι.

Είναι τόσο ανακουφιστικό να γνωρίζουμε ότι δεν χρειάζεται να σηκωθούμε ξανά διότι δεν θα έχουμε πέσει. Να νιώθουμε όμορφα διότι απολαμβάνουμε ξανά το ποδόσφαιρο κι όποιες φιλονικίες μπορεί να υπάρχουν μεταξύ μας, πλέον προκύπτουν μέσα από αυτό.

Την είδα λίγο ρομαντικά σήμερα, δεν θα ήθελα να υπερβάλω για τη νίκη επί της Λαμίας, τα κανόνια Πόνσε και Λιβάι, τη σπάνια ευφυΐα του Λιούμπισιτς, την επιστροφή στην κορυφή. Θέλω να απολαμβάνω αυτές τις ημέρες με τη σκέψη ότι είμαστε και πάλι καλά, γεμάτοι, χαρούμενοι. Επί προσωπικού, αυτό μου φτιάχνει τη μέρα, μου γαληνεύει την ψυχή. Κι έτσι θα το ζω για πάντα, η ΑΕΚ είναι ξανά εκεί που της πρέπει.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X