Τι έκανε η ΑΕΚ στα δύο ματς της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος κόντρα στην Λαμία (VIDEO)

Τι έκανε η ΑΕΚ στα δύο ματς της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος κόντρα στην Λαμία (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Δύο στα δύο έχει στο φετινό πρωτάθλημα κόντρα στην Λαμία η ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ νίκησε 3-0 τη Λαμία στην OPAP ARENA στη Νέα Φιλαδέλφεια, σε αγώνα της 11ης αγωνιστικής της Super League.

Γκαρσία και Αραούχο σκόραραν για πρώτη φορά στη Stoiximan Super League, ο Μάνταλος ευστόχησε στο τέλος με πέναλτι και η ΑΕΚ λύγισε τη Λαμία με 3-0 στην OPAP Arena.

Ο 25χρονος φορ από το Τρινιντάτ και Τομπάγκο άνοιξε το σκορ στην πρώτη τελική στο 10ο λεπτό. Σε φάση διαρκείας στα καρέ του Κοσέλεφ, ο Σλίβκα δεν απομάκρυνε σωστά και ο Αραούχο δεν εκτέλεσε με το ψαλιδάκι. Η μπάλα στρώθηκε στον Γκαρσία που έκανε το δυνατό σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Το δεύτερο γκολ της Ένωσης ήρθε στο 36ο λεπτό. Ο Αραούχο απέφυγε ωραία τον Παπαδόπουλο και με ωραίο δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κοσέλεφ. Στα εναπομείναντα λεπτά οι δύο ομάδες έκαναν λίγες φάσεις, όμως η ΑΕΚ βρήκε και το τρίτο γκολ με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μάνταλου στο 90+3′, το οποίο κέρδισε ο ίδιος μετά από μαρκάρισμα του Κυριάκου Παπαδόπουλου.

Στον β’ γύρο η ΑΕΚ πέρασε χωρίς να δυσκολευτεί από το Αθανάσιος Διάκος, επικρατώντας 3-1 της Λαμίας.

Οι παίκτες του Ματίας Αλμέιδα ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο κομμάτι του ματς και έφτασαν έτσι σε αυτό το σκορ. Η Ένωση άνοιξε το σκορ στο 17ο λεπτό. Ο Άμραμπατ εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά και ο Βίντα με ωραία κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Λίγο πριν από την εκπνοή του πρώτου μέρους βρήκε και το δεύτερο γκολ. Ο Πινέδα έκλεψε την μπάλα ψηλά και έδωσε γρήγορα για τον Ελίασον, ο οποίος με πλασέ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Η Ένωση μπήκε δυνατά και στο δεύτερο μέρος και βρήκε το γκολ με τον Τσούμπερ στο 63ο λεπτό. Ο Άμραμπατ εκτέλεσε το φάουλ από τα αριστερά, ο Ελβετός πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι και με πανέξυπνη γυριστή κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα.

Ένα λεπτό μετά ο Σίντκλεϊ από δύσκολη γωνία διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Ο Βραζιλιάνος μπακ πήρε την πάσα από τον Μάλτσι στην πλάτη της άμυνας της ΑΕΚ, μπήκε στην περιοχή και από δύσκολη γωνία κεραυνοβόλησε τον Στάνκοβιτς. Οι φιλοξενούμενοι είχαν και δύο δοκάρια για να πετύχουν κι άλλα γκολ, όμως η κεφαλιά του Ελίασον στο 67′ αλλά και το δυνατό σουτ του Πήλιου μέσα από την περιοχή στο φινάλε του ματς δεν βρήκαν στόχο, με το 3-1 να μένει μέχρι το τέλος.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X