Ρόντρι: «Η Premier League και η La Liga είναι σχεδόν διαφορετικά αθλήματα»

Ρόντρι: «Η Premier League και η La Liga είναι σχεδόν διαφορετικά αθλήματα»
Photo Credits: INTIME

Ο Ρόντρι πιστεύει η Ισπανία και η Αγγλία έχουν τεράστιες διαφορές όσον αφορά το ποδόσφαιρο στα δύο μεγάλα πρωταθλήματα των χωρών

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τις διαφορές ανάμεσα στην La Liga και την Premier League εξήγησε σε συνέντευξη του ο Ρόντρι.

Μετά από πολλά χρόνια στην Ισπανία, το καλοκαίρι του 2019 ο Ρόδρι αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του και να αφήσει την Ατλέτικο για τη Μάντσεστερ Σίτι, μία μεταγραφή που στοίχισε 70 εκατ. ευρώ στους Πολίτες.

Ο 27χρονος παραχώρησε συνέντευξη στην Equipe και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόφασή του να μην έχει λογαριασμούς στα social media και να απέχει.

Μάλιστα, μιλώντας για την Premier League, δήλωσε ότι δεν έχει καμία σχέση με το ισπανικό πρωτάθλημα λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η Premier League και η La Liga είναι σχεδόν διαφορετικά αθλήματα».

Στη συνέχεια εξήγησε τον λόγο που απέχει απ’ όλα τα κοινωνικά δίκτυα. «Δεν είναι καν θέμα ηλικίας γιατί είναι μια απόφαση που πήρα από μικρός, μόλις εμφανίστηκαν αυτά social media.

Από πολύ νωρίς αποφάσισα να ζήσω τη ζωή μου με τον δικό μου τρόπο, με τις επιθυμίες μου χωρίς να επηρεάζονται από τους άλλους.

Τα social media είναι για να κάνεις πράγματα με βάση τις απόψεις των άλλων, με βάση αυτό που φαντάζεσαι ότι περιμένουν από σένα.

Και ποτέ δεν ένιωσα ότι το χρειαζόμουν, νιώθω καλά έτσι. Μπορώ να σου πω ότι είναι μια πολύ καλή απόφαση που πήρα για τη ζωή μου αλλά και για την καριέρα μου».

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X