Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Premier League (9/3)

Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Premier League (9/3)

Φουλ δράση στην Premier League και εμείς θα κινηθούμε με δύο ματς στα προγνωστικά μας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φουλ δράση στην Premier League και εμείς θα κινηθούμε στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Έβερτον και στο Άρσεναλ – Μπρέντφορντ

Προγνωστικά Premier League

Στις τελευταίες εννέα συναντήσεις τους η Έβερτον έχει μόνο μία νίκη στην Premier League απέναντι στη Γιουνάιτεντ (1-4-4), ενώ εάν δει κάποιος τα 20 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους, θα εντοπίσει μόλις δύο νίκες των «ζαχαρωτών».

Το πρώτο μας μπετ για απόψε θα είναι στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Έβερτον.

Αδίκησε τον εαυτό της η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο εκτός έδρας ντέρμπι απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι από την οποία και γνώρισε την ήττα με 3-1. Μετά την πρόκρισή της στο FA Cup απέναντι στην Νότιγχαμ δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το ντέρμπι. Προέρχεται από δύο σερί ήττες στο πρωτάθλημα που είχε ως αποτέλεσμα να υποχωρήσει στην 6η θέση της βαθμολογίας και πλέον η τετράδα να απέχει 11 πόντους και να μένει αρκετά μακριά πλέον. Προτεραιότητα φαίνεται πως είναι το FA Cup όπου θα αντιμετωπίσει την άλλη εβδομάδα την Λίβερπουλ.

Από την άλλη, η Έβερτον στην τελευταία της αναμέτρηση όπου υποδέχτηκε την Γουέστ Χαμ και γνώρισε την ήττα με 3-1. Δεν πατάει καθόλου καλά το τελευταίο διάστημα και αυτό φαίνεται από το γεγονός πως αγνοεί τη νίκη στα δέκα τελευταία παιχνίδια της.

Διαβάστε περισσότερα

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X