Τα βραβεία Όσκαρ με ειδικά στοιχήματα στη Novibet

Τα βραβεία Όσκαρ με ειδικά στοιχήματα στη Novibet

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η 96 η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ στο Dolby Theater του Χόλυγουντ (11/3, 01:00) συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα του κινηματογραφικού πλανήτη.

Η κορύφωση της κινηματογραφικής σεζόν γίνεται με τα Όσκαρ όπου οι κορυφαίες ταινίες και συντελεστές διεκδικούν το αγαλματίδιο που αποτελεί το μεγαλύτερο «παράσημο» στην πορεία τους.

Τα φετινά Όσκαρ έχουν και ελληνικό χρώμα λόγω του Γιώργου Λάνθιμου, καθώς ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης επανέρχεται στο προσκήνιο με το Poor Things, έχοντας κερδίσει ήδη τον Χρυσό Λέοντα στο φεστιβάλ της Βενετίας, διεκδικεί βραβείο σε 11 διαφορετικές κατηγορίες, μεταξύ αυτών Καλύτερης Ταινίας, Σκηνοθεσίας, Διασκευασμένου Σεναρίου, Α’ Γυναικείου Ρόλου με την Έμμα Στόουν, Β’ Ανδρικού Ρόλου με τον Μαρκ Ράφαλο, Κοστουμιών, Μουσικής.

Μόνο το Oppenheimer του Κρίστοφερ Νόλαν έχει περισσότερες υποψηφιότητες (13) και θεωρείται το αδιαφιλονίκητο φαβορί για να αναδειχθεί Καλύτερη Ταινία για το 2023, ξεπερνώντας τόσο την ταινία του Λάνθιμου, αλλά και τον επίσης ισχυρό ανταγωνισμό από το Killers of the Flower Moon του Μάρτιν Σκορτσέζε και φυσικά το Barbie της Γκρέτα Γκέργουϊγκ.

Το βιογραφικό Oppenheimer για τον δημιουργό της ατομικής βόμβας είναι στην πρώτη γραμμή, ωστόσο οι 13 υποψηφιότητες δεν εγγυώνται απαραίτητα πως θα βραβευθεί σε όλες τις προτεινόμενες κατηγορίες και αξίζει να σταθούμε στα Under 7.5 κερδισμένα βραβεία του
μεγάλου φαβορί με απόδοση 2.25.

Όσον αφορά τον Α’ Γυναικείο Ρόλο, η Λίλι Γκλάντστοουν από το Killers of the Flower Moon δείχνει να είναι πολύ ισχυρή υποψηφιότητα, ωστόσο εξίσου δυνατή είναι και η υποψηφιότητα της Έμμα Στόουν που θέλει το δεύτερο αγαλματίδιο της καριέρας της μετά το 2017 και το La La Land. Σε απόδοση 2.25 να κερδίσει η «μούσα» του Λάνθιμου το Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου.

Απαρατήρητες δεν περνούν και οι συνδυαστικές κατηγορίες, καθώς το Oppenheimer ως Καλύτερη Ταινία και το Poor Things του Γιώργου Λάνθιμου ως η ταινία με τα καλύτερα κοστούμια, όπου ομολογουμένως έχει γίνει προσεκτική δουλειά προσφέρονται σε απόδοση 2.15.

Τέλος, ανάμεσα στις εκατοντάδες επιλογές, μπορεί κάποιος να βρει ειδικά στοιχήματα για όλα τα βραβεία (καλύτερη ταινία, Α’ Ανδρικού Ρόλου, Καλύτερη Σκηνοθεσία κ.ά), ειδικά στοιχήματα αλλά και Bet Request.

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ:
2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X