Νταβίντα για την τεσσάρα στον Ολυμπιακό: «Δεν περιμέναμε πως θα πετύχουμε δύο γκολ σε 9 λεπτά»

Νταβίντα για την τεσσάρα στον Ολυμπιακό: «Δεν περιμέναμε πως θα πετύχουμε δύο γκολ σε 9 λεπτά»
Photo Credits: INTIME

Ο Όσερ Νταβίντα εμφανίστηκε περιχαρής για την ευρεία σε έκταση νίκη της Μακάμπι Τελ Αβίβ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο εξτρέμ της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Όσερ Νταβίντα αναφέρθηκε στο εντυπωσιακό ξεκίνημα της ομάδας του απέναντι στον Ολυμπιακό εκφράζοντας και ο ίδιος την έκπληξη του για τα δύο γκολ των Ισραηλινών στο πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης.

Ο Όσερ Νταβίντα εμφανίστηκε περιχαρής για την ευρεία σε έκταση νίκη της Μακάμπι Τελ Αβίβ επί του Ολυμπιακού, σημειώνοντας πως ούτε και ο ίδιος δεν περίμενε πως η «ομάδα του Λαού» θα πετύχει δύο γκολ στα πρώτα 9 λεπτά της αναμέτρησης.

«Η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει εξήγηση. Μαζί με τον Ίντο (Σαχάρ) λέγαμε όλη μέρα πως θα νικήσουμε. Πιστεύαμε πως θα πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ προκειμένου να αιφνιδιάσουμε τον Ολυμπιακό, αλλά δεν περιμέναμε πως στο 9΄ το σκορ θα ήταν 0-2. Ήταν ένα τρελό συναίσθημα. Σκοράραμε νωρίτερα και παίξαμε έξυπνα στην άμυνα».

Ο Νταβίντα παραδέχθηκε πως ο τεχνικός των Ισραηλινών, Ρόμπι Κιν του ζήτησε να χρησιμοποιήσει την ταχύτητα του προκειμένου να δημιουργήσει ρήγματα στην άμυνα του Ολυμπιακού.

«Δεν ξέρω εάν εστιάσαμε στο παιχνίδι των αμυντικών τους, αλλά ο Ρόμπι (Κιν) μου ζήτησε να χρησιμοποιήσω την ταχύτητα μου. Το ίδιο και στον Μίλσον.

Αυτό μας είπε στα αποδυτήρια πριν το ματς. Είμαι χαρούμενος για τη συνεισφορά μου στο δεύτερο γκολ, αλλά και για τον Μίλσον στο τρίτο γκολ. Συγκριτικά με το ματς κόντρα στη Γάνδη οι μισοί παίκτες της ενδεκάδας ήταν διαφορετικοί».

 

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X