Ύμνοι για Αλμέιδα από πρώην παίκτη του στην Τσίβας: «Ήταν να κάνω το ντεμπούτο μου, ο Ματίας ζήτησε από τους γονείς μου να με καθοδηγήσουν για να μείνω συγκεντρωμένος»

Ύμνοι για Αλμέιδα από πρώην παίκτη του στην Τσίβας: «Ήταν να κάνω το ντεμπούτο μου, ο Ματίας ζήτησε από τους γονείς μου να με καθοδηγήσουν για να μείνω συγκεντρωμένος»
Photo Credits: INTIME

Όσα ανέφερε ο Χοσέ Χουάν Ματσίας για τον Ματίας Αλμέιδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια τρομερή ιστορία που αναδεικνύει τη μοναδικότητα του Ματίας Αλμέιδα και τον τρόπο που προετοιμάζει-διαχειρίζεται τους ποδοσφαιριστές του, όχι μόνο αγωνιστικά, αλλά και πνευματικά, ως προσωπικότητες, ως ανθρώπους, φέρνει στην επιφάνεια ο Χοσέ Χουάν Ματσίας.

Ο 24χρονος σήμερα Μεξικανός επιθετικός της Τσίβας, κάνοντας αναδρομή στο παρελθόν, έφερε στο μυαλό του το ντεμπούτο του απέναντι στην Τολούκα και αποθέωσε τον Πελάδο για την ανθρώπινη πλευρά του μιλώντας στο bolavip.com.

Ο Ματσίας, θυμήθηκε το ντεμπούτο του ως επαγγελματίας σε ηλικία 17 ετών απέναντι στην Τολούκα και αποκάλυψε πως ο Πελάδο θέλοντας να τον προετοιμάσει όσο καλύτερα γίνεται και πνευματικά, όντας παιδί ακόμα, κάλεσε τους γονείς του για να τους πει ότι επρόκειτο να δουν τον γιο τους πρώτη φορά να αγωνίζεται και τους ζήτησε να τον καθοδηγήσουν για να μην χάσει, όπως αποκαλύπτει ο ίδιος, τη συγκέντρωση του!

«Πράγματι θυμάμαι έκανα προετοιμασία με την ομάδα και ο Ματίας Αλμέιδα μίλησε με τους γονείς μου και τους είπε ότι θα έκανα το ντεμπούτο μου απέναντι στην Τολούκα. Τους ειδοποίησαν από την ομάδα και κάλεσαν τους γονείς μου  για να πάνε να μιλήσουν και να γνωρίζουν. Ο Ματίας είχε αυτή την πολύ ανθρώπινη πλευρά», ήταν τα λόγια του Ματσίας.

Στο ίδιο ρεπορτάζ που φιλοξενούν οι Μεξικάνοι, καταγράφονται τρομερά σχόλια για τον Ματίας Αλμέιδα. «Η δουλειά που έκανε στην Τσίβας συνεχίζει να δημιουργεί θέματα συζήτησης ειδικά λόγω του ανεξίτηλου σημαδιού που άφησε στους ποδοσφαιριστές που προπονούσε κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην ερυθρόλευκη ομάδα», τονίζεται μεταξύ άλλων.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X