ΝΒΑ: Ο Αντετοκούνμπο επέστρεψε, το Μιλγουόκι έπεσε χωρίς μάχη στο Σαν Φρανσίσκο

ΝΒΑ: Ο Αντετοκούνμπο επέστρεψε, το Μιλγουόκι έπεσε χωρίς μάχη στο Σαν Φρανσίσκο
Photo Credits: INTIME

Δεν ήταν καλή η βραδιά για τους Μπακς στο Σαν Φρανσίσκο. Οι πλήρεις Γουόριορς τους νίκησαν με 125-90

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα καλά νέα ήταν ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο γύρισε στη δράση, μετά από απουσία ενός αγώνα εξαιτίας της τενοντίτιδας στον αριστερό αχίλλειο. Και κάπου εκεί τα καλά νέα τελείωσαν για τους Μπακς το πρωί της Πέμπτης (7/3), καθώς η ομάδα του Μιλγουόκι ηττήθηκε με 125-90 στο Σαν Φρανσίσκο από το small-ball των Γουόριορς και έχασε την ευκαιρία να ανοίξει με θετικό τρόπο το road trip των τεσσάρων αγώνων στη Δυτική Περιφέρεια.

Στο 41-22 έπεσε το Μιλγουόκι (25-7 εντός και 16-15 εκτός έδρας), με τον Greek Freak να έχει εντυπωσιακά διαστήματα, αλλά να μην κυριαρχεί συνολικά στον αγώνα (23 πόντοι, 7 ριμπάουντ, 6 ασίστ). Τη στατιστική του τη γέμισε και ήταν και θετικός και οικονομικός, όπως και ο Μπόμπι Πόρτις που εντυπωσίασε για δεύτερο συνεχόμενο βράδυ στο σκοράρισμα, αλλά δεν απέφυγε τα εύκολα λάθη και την φθορά των φάουλ. Χλιαρή βραδιά για τον Ντέιμιαν Λίλαρντ, απογοητευτική για τον Μαλίκ Μπίσλι και τον Μπρουκ Λόπεζ, με τον Ντοκ Ρίβερς να ελπίζει ότι θα έχει το συντομότερο δυνατό τον Κρις Μίντλετον στη διάθεσή του εν όψει της τελικής ευθείας της regular season.

Στο 33-28 ανέβηκαν οι Γουόριορς (17-15 εντός και 16-13 εκτός έδρας), που δεν βρίσκονται και τόσο μακριά από την πρώτη εξάδα της Δύσης για την απευθείας είσοδο στα playoffs. Ο Στιβ Κερ είχε όλο το ρόστερ στη διάθεσή του, είχε και τον Άντριου Γουίγκινς που επέστρεψε στην καθημερινότητα της ομάδας, είχε και πολλούς πρωταγωνιστές. Από τον Στεφ Κάρι και τον Τζόναθαν Κουμίνγκα, μέχρι τους rookies Μπράντιν Ποτζέμσκι – Τρέις Τζάκσον-Ντέιβις που έκαναν καταπληκτική δουλειά σε όλους τους τομείς. Και στο σκοράρισμα και στην άμυνα, για να «χαλάσουν» την Greek Night και τη διάθεση των Ελλήνων στο Chase Center.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X