Το δηλητήριο του σκορπιού είναι το πιο ακριβό υγρό στον κόσμο: Ξεπερνάει την αξία του χρυσού (VIDEO)

Το δηλητήριο του σκορπιού είναι το πιο ακριβό υγρό στον κόσμο: Ξεπερνάει την αξία του χρυσού (VIDEO)

Η τιμή του δηλητηρίου του σκορπιού μπορεί να αποδοθεί στην πολύπλοκη σύνθεσή του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το δηλητήριο του σκορπιού είναι μία από τις πιο πολύτιμες ουσίες στον κόσμο, με τιμές που φτάνουν τα 36.000 ευρώ ανά γραμμάριο, ξεπερνώντας την αξία του χρυσού και των διαμαντιών. Αυτό το αξιοσημείωτο υγρό οφείλει το υψηλό του κόστος σε έναν συνδυασμό των μοναδικών ιδιοτήτων του, της σπανιότητας και της απαιτούμενης δύσκολης διαδικασίας για την απόκτησή του.

Στον πυρήνα του, το δηλητήριο του σκορπιού είναι ένα ισχυρό παρασκεύασμα πρωτεϊνών, πεπτιδίων και άλλων ενώσεων, που παράγεται σχολαστικά μέσα στους δηλητηριώδεις αδένες των σκορπιών. Αυτό το βιοχημικό οπλοστάσιο είναι ικανό να προκαλέσει έντονο πόνο, φλεγμονή, ακόμη και μυϊκή παράλυση στα θύματά του. Ιστορικά, το δηλητήριο του σκορπιού έχει επίσης βρει τη θέση του στην παραδοσιακή ιατρική, προσφέροντας θεραπείες για παθήσεις που κυμαίνονται από την αρθρίτιδα έως τις καρδιακές παθήσεις.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X