Ξέσπασμα Τσατάλη για τη «λάσπη» προς την ΑΕΚ: «Το περυσινό πάθημα με τον λάκκο που έσκαψαν δεν τους έγινε μάθημα - Η επανάληψη μητέρα της μάθησης»

Ξέσπασμα Τσατάλη για τη «λάσπη» προς την ΑΕΚ: «Το περυσινό πάθημα με τον λάκκο που έσκαψαν δεν τους έγινε μάθημα - Η επανάληψη μητέρα της μάθησης»
Photo Credits: INTIME

Όσα ανέφερε ο Τάσος Τσατάλης σε ανάρτησή του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ξέσπασμα του υπεύθυνου του γραφείου Τύπου της ΑΕΚ, Τάσου Τσατάλη, προκάλεσε η «λάσπη» έναντι της ομάδας σχετικά με το ζήτημα της αναβολής της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League.

Μετά την αποστομωτική απάντηση του Γιώργου Κοσμά στη ΓΣ της Super League, ο Τάσος Τσατάλης με ανάρτηση στα social media έβαλε κι αυτός τα πράγματα στη θέση του.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Οι γνωστοί σε όλους υβριστές και συκοφάντες της Εθνικής, αυτοί που συνέχεια λασπολογούν σε βάρος της τα τελευταία χρόνια και περιμένουν στην γωνία για να πανηγυρίσουν ήττες της, έγιναν ξαφνικά «θιασώτες του εθνικού συμφέροντος».

Ταυτόχρονα συνεχίζουν την εκστρατεία της συκοφαντίας. Ανακαλύπτουν μέτωπα που συγκρούστηκαν σήμερα μεταξύ τους κι επικράτησε το ένα απέναντι στο άλλο. Κάτι που ουδέποτε συνέβη φυσικά, αλλά το πως πάνε να εκμεταλλευτούν ακόμη κι αυτή την διαδικασία για να παρουσιάσουν μια νίκη, δείχνει που έχουν καταντήσει.

Δηλαδή τόσο πολύ αγαπούν την Εθνική που την χρησιμοποιούν και σήμερα για να δημιουργήσουν φανταστικές νίκες, που φυσικά στην πραγματικότητα δεν μπορούν να πάρουν ποτέ.

Αγάπησαν ξαφνικά την Εθνική οι συκοφάντες της, επειδή έτυχε το αίτημα του ομοσπονδιακού να εξυπηρετεί το αγωνιστικό τους συμφέρον. Και κουνάνε το δάχτυλο σε μας που από την πρώτη στιγμή όταν τέθηκε επίσημα σε συζήτηση το θέμα, στηρίξαμε το αίτημα, παρά το γεγονός πως είμαστε οι μόνοι που οι αναβολές ενδέχεται να μας δημιουργήσουν σοβαρό πρόβλημα με την χρήση της έδρας μας.

Δηλαδή θα απολογηθούμε εμείς που αγνοήσαμε το πρόβλημα που μπορεί να έχουμε, προκειμένου να εξυπηρετηθεί η Εθνική και θα καμαρώνουν αυτοί που ωφελούνται αγωνιστικά από την αναβολή σα να έκαναν καμιά υπέρβαση.

Φαίνεται πως το περσινό μάθημα από τον λάκκο που έσκαψαν και νόμιζαν πως θα μας θάψουν μέσα σε αυτόν, δεν το έμαθαν καλά. Η επανάληψη λοιπόν είναι η μητέρα της μαθήσεως…»

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X