Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Europa League (6/3)

Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Europa League (6/3)

Με το Σπόρτινγκ - Αταλάντα ανοίγει η αυλαία της φάσης των «16» του Europa League με την απόδοση διπλασιασμού στα προγνωστικά μας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Καλησπέρα, καλησπέρα…

Με το ματς της Σπόρτινγκ με την Αταλάντα ανοίγει η αυλαία της φάσης τυων «16» του Europa League.

  • 1 ήττα στα τελευταία 18 ματς
  • Στο α’ ημίχρονο έβαλε τα 7/12 γκολ στον όμιλο.

H Σπόρτινγκ δεν είχε ιδιαίτερες δυσκολίες να αποκλείσει τη Γιουνγκ Μπόις. Θα μπορούσε να είχε κερδίσει και στη ρεβάνς, αλλά σπατάλησε ένα σωρό ευκαιρίες και ισοφαρίστηκε στο τέλος.

Μία από τις καλύτερες επιθέσεις στην Ευρώπη, έχει σκοράρει 106 γκολ σε 39 ματς συνολικά. Έρχεται από το 2-1 επί της Μπενφίκα στο κύπελλο και το 3-2 επί της Φαρένσε στο πρωτάθλημα.

Sporting Lisbon vs Atalanta Prediction - Europa League - 06/03/2024

Στα αγωνιστικά, είναι τραυματίες ο βασικός γκολκίπερ Αντάν και ο στόπερ Γκονσάλο Ινάσιο. Το φρέσκο πρόβλημα είναι ο χαφ/εξτρέμ Πέδρο Γκονσάλβες, που υπέστη ένα μυϊκό τραυματισμό στο ματς με τη Φαρένσε.

Από την άλλη, η Αταλάντα τερμάτισε πρώτη στον όμιλό της και πέρασε απευθείας στους «16», θα αντιμετωπίσει όπως και στο γκρουπ την Σπόρτινγκ. Στο πρωτάθλημα είχε μια κακή εβδομάδα σε δύσκολο πρόγραμμα και έχασε έδαφος στη μάχη για την τέταρτη θέση.

Έφερε 1-1 στη Μίλαν, ηττήθηκε με το βαρύ 4-0 από την Ίντερ στο εξ αναβολής και υπέστη ανατροπή από την Μπολόνια (1-2) την Κυριακή.

Διαβάστε περισσότερα στο betone.gr

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X